tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Έχασε στον Πετεινό η Βέροια - Ήταν καλύτερη και δικαιούνταν κάτι από το ματς

Την ήττα με 1-0 γνώρισε στον Πετεινό η Βέροια. Αν και είχε σε όλο το ματς τον έλεγχο της αναμέτρησης, δέχθηκε ένα τέρμα στο πρώτο μέρος και δεν κατάφερε να σκοράρει για να διεκδικήσει κάτι από το ματς. Στις καθυστερήσεις, η Βέροια είχει τρεις μεγάλες ευκαιρίες, αλλά σε καμιά δεν έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο πρώτο μέρος η Βέροια είχε τον έλεγχο, απείλησε αλλά βρέθηκε να χάνει με 1-0.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν πρώτοι στο 4’. Ο Ερτουρούλ έστρωσε μέσα στην περιοχή στον Στριγκώνη αλλά ο Εσσόνο πρόλαβε και έβαλε την προβολή και αλλοίωσε το σουτ του αντιπάλου του και έσωσε την εστία της Βέροιας.

Η Βέροια απάντησε στο 11’. Ο Ντόγος έκανε μια σέντρα, ο Φασίδης βρέθηκε μόνος στην περιοχή αλλά το σουτ που επιχείρησε δεν ήταν καλό και κατέληξε στα χέρια του Κοτσάκη. Η Βέροια είχε άλλη μια καλή φάση. Στο 14’ ο Ντόγος εκτέλεσε κόρνερ, ο Εσσόνο πήρε την κεφαλιά αλλά ο Κοτσάκης μπλόκαρε.

Ενώ η Βέροια είχε τον έλεγχο, σε μια αντεπίθεση των γηπεδούχων δέχθηκε τέρμα. Στο 34’ ο Ερτουρούλ έκανε την σέντρα και ο Παπαδόπουλος με κεφαλιά από την μικρή περιοχή έγραψε το 1-0.

Στο πρώτο μέρος η Βέροια είχε άλλη μια απειλή. Στο 43’ μετά από κόρνερ του Ντόγου, ο Εσσόνο πήρε πάλι κεφαλιά αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Στο δεύτερο μέρος, η Βέροια διατήρησε την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά ο Άρης Πετεινού παρέμεινε επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις του.

Στο 52’ ο Μπάλας προσπάθησε να σκοράρει με ατομική προσπάθεια, αλλά το σουτ που επιχείρησε κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.

Στο 55’ οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία για το 2-0. Μετά από εκτέλεση φάουλ, πίσω από το κέντρο, ο Ερτουρούλ πετάχτηκε στην πλάτη της Βεροιώτικης άμυνας, βγήκε τετ α τετ αλλά ο Ιωαννίδης με απόκρουσε το σουτ και με νέα προσπάθεια μπλόκαρε.

Στο 56’ η Βέροια απάντησε. Μετά από σέντρα του Ζούρκου, ο Γιαννόπουλος έκανε το σουτ από πλάγια αλλά πάνω στην γραμμή του τέρματος απόκρουσε αμυντικός.

Στο 60’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Ντόγου, ο Εσσόνο πήρε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Στο 73’, σε μια φάση διαρκείας, η Βέροια έφτασε κοντά στην ισοφάριση. Ο Μπάλας έκανε το σουτ από καλή θέση μέσα στην αντίπαλη περιοχή αλλά ο Κοτσάκης απόκρουσε.

Στο 90' ο Κουτσούκης μπήκε στην περιοχή από αριστερά, έπιασε έναν κεραυνό αλλά ο Κοτσάκης απόκρουσε κόρνερ. Στο 90+1' ο Κουτσούκης έκανε την σέντρα, ο Μπάλας πήρε την κεφαλιά μόνος στην περιοχή αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Στο 90+3' ο Φασίδης έστρωσε στον Σωτηριάδη, ο τελευταίος έκανε το σουτ από κοντά αλλά ο Κοτσάκης μπλόκαρε.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παναγιωτίδης

ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ: (Νεοφυτίδης) Κοτσάκης, Ασλανίδης, Παπαδόπουλος, Τσαγαλάς, Παυλίδης, Σιδηρόπουλος, Χριστοφορίδης, Στριγκόνης (74’ Πουτακίδης), Μελισσόπουλος (90+2' Μπούρλογλου), Αλή Ερτουρούλ (66’ Τσάκαλος), Γιαννακός

ΒΕΡΟΙΑ: (Πολλαετίδης) Ιωαννίδης, Ζούρκος, Εσσόνο, Κουτσούκης, Ντόγος, Φασίδης, Βασιλακάκης (83’ Σωτηριάδης), Τζόρνταν, Γιαννόπουλος, Μπλέτσας, Γανόπουλος (51’ Μπάλας).

Τα αποτελέσματα

Πανθρακικός – ΠΑΟΚ Κρηστώνης 1-1
Αναγέννηση Επανομής – Άρης Αβάτου 0-3
Ποσειδώνας Μηχανιώνας – Ορέστης Ορεστιάδας 4-1
Αετός Βαρβάρας – Θερμαϊκός Θέρμης 0-2
Δόξα Δράμας – ΑΟ Χανιώτης 1-1
Άρης Πετεινού – Βέροια 1-0
Νέστος Χρυσούπολης – Νίκη Ευκαρπίας 2-1
Απόλλων Παραλιμνίου – Καβάλα 0-2
Αγία Μαρίνα – Κεραυνός Αγγελοχωρίου 3-0 α.α.

Βαθμολογία

1 Καβάλα 58
2 Νέστος Χρυσούπολης 51
3 Πανθρακικός 46
4 Ποσειδών Μηχανιώνας 39
5 Θερμαϊκός Θέρμης 38
6 ΑΟ Χανιώτης 36
7 Ορέστης Ορεστιάδας 36
8 Άρης Αβάτου 33
9 ΠΑΟΚ Κρηστώνης 33
10 Απόλλων Παραλιμνίου 29
11 Νίκη Ευκαρπίας 25
12 Δόξα Δράμας 22
13 Βέροια 20
14 Κεραυνός Αγγελοχ. 15
15 Άρης Πετεινού 12
16 Μ.Αλεξ.Αγ.Μαρίνας 12
17 Αναγέννηση Επανομής 11
18 Αετός Βαρβάρας 11

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ