tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ισόπαλη με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου η Βέροια - Παιχνίδι με πολλές χαμέενς ευκαιρίες

 Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι της Βέροιας με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου. Ήταν ένα ματς με πολλά χαμένες ευκαιρίες και για τις δυο ομάδες. Ο Απόλλωνας άνοιξε το σκορ νωρίς και έχασε ευκαιρίες για σκορ ασφαλείας. Η Βέροια ισοφάρισε πριν το ημίχρονο αλλά έχασε ευκαιρίες στο τέλος να πάρει το ματς.

Στο πρώτο μέρος το ματς ήταν ανοιχτό. Η Βέροια ήταν πολύ ευάλωτη αμυντικά και αναιμική επιθετικά, ωστόσο πριν το ημίχρονο, στην μοναδική φάση που δημιούργησε έφτασε στην ισοφάριση.

Στον αντίποδα, οι φιλοξενούμενοι ήταν ιδιαίτερα απειλητικοί. Άνοιξαν το σκορ νωρίς και στην συνέχεια έφτασαν άλλες τέσσερις φορές σε θέση τετ α τετ αλλά δεν κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους.

Το σκορ άνοιξε στο 4’. Μετά από σέντρα του Τζεμπέγια, ο Κατσαμάκας με κοντινή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Βέροιας.

Οι φιλοξενούμενοι αν ήταν αποτελεσματικοί στα τελειώματά τους, θα είχαν «καθαρίσει» το ματς από το πρώτο μέρος. Στο 17’ ο Καρυοφύλλης βρέθηκε μόνος απέναντι στον Ιωαννίδη αλλά ο τερματοφύλακας της Βέροιας απόκρουσε. Στο 18’ ο Ελέζι έκανε αμαρκάριστος σουτ από το ύψος του πέναλτι αλλά ο Κουτσούκης με υπερένταση απόκρουσε πάνω στην γραμμή τέρματος. Στο 35’ ο Ελέζι βγήκε πάλι μόνος στην περιοχή της Βέροιας αλλά ο Ιωαννίδης απόκρουσε και πάλι.

Η Βέροια απείλησε πρώτη φορά με σουτ του Τζόρνταν έξω από την περιοχή που αποκρούστηκε δύσκολα από τον Γκάρα. Η ισοφάριση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 42’, σε μια φάση διαρκείας. Ο Τζόρνταν από κοντά πλάσαρε αλλά ο Γκάρας απόκρουσε. Η μπάλα έμεινε στην περιοχή, στρώθηκε στον Μπάλλα, ο οποίος από κοντά έγραψε το 1-1.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης, οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να είναι απειλητικοί αλλά και άστοχοι. Στο 52’ και στο 56’ ο Καρυοφύλλης βρέθηκε κοντά στο γκολ αλλά και τις δυο φορές έστειλε την μπάλα άουτ. Την πρώτη φορά μετά από λάθος της Βεροιώτικης άμυνας, βρέθηκε σε θέση εκτέλεσης μέσα στην περιοχή αλλά το σουτ ήταν πολύ άσχημο και την δεύτερη φορά, του έστρωσε την μπάλα ο Κατσαμάκης αλλά η κεφαλιά από κοντά πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Η Βέροια έφτασε κοντά στο γκολ στο 57’, όταν μετά από κόρνερ, ο Εσσονό έκανε την προβολή από κοντά αλλά ο Γκάρας απόκρουσε. Στο 72’ η μπάλα στρώθηκε στον Μπλέτσα, έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Στο 85’ η Βέροια άγγιξε το 2-1, Ο Ζούρκος έκανε την σέντρα, ο Μπάλλας έκανε το σουτ από καλή θέση αλλά ο ΓΚάρας απόκρουσε δύσκολα σε κόρνερ.

Στο 86’ οι φιλοξενούμενοι βγήκαν στην κόντρα, ο Ελέζι έφυγε μόνος αλλά βιάστηκε να πλασάρει έξω από την περιοχή και ο Ιωαννίδης απόκρουσε.

Στο 89’ η Βέροια έχασε μοναδική ευκαιρία. Ο Μπλέτσας βγήκε μόνος προσπάθησε να πλασάρει τον τερματοφύλακα ο οποίος έπεσε πάνω στον παίκτη της Βέροιας, η μπάλα στρώθηκε στον Μπάλλα αλλά το σουτ αποκρούστηκε πάνω στην γραμμή σε κόρνερ.

Στην τελευταία φάση του αγώνα, στο 90+6', μετά από κόρνερ του Ντόγου, ο Εσσονό έκανε ένα σουτ μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Λάμπρου (Αγγελόπουλος, Φακανάς)

ΒΕΡΟΙΑ: Ιωαννίδης, Ζούρκος, Τζημογιάννης, Κουτσούκης, Τζόρνταν, Φασίδης (59’ Πέλκας), Πανταζέλος (80’ Ντόγος), Εσσονό, Μπλέτσας, Μπάλλας, Χατζηπάντος (66’ Γανόπουλος).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ: Γκάρας, Κιουτσεκτσίδης, Τομαχασβίλι, Ζαβέρδας, Κουτζαβασίλης, Καρυοφύλλης, Ζήση (66’ Πέτρου, 69’ Σκάπης), Τζαμπέγια (79’ Τσιμίκας), Κατσαμάγκας, Ελέζι, Γιαννόπουλος.

Αποτελέσματα

1ος όμιλος
Πανθρακικός – Μ.Αλεξ.Αγ.Μαρίνας  1-0
ΠΑΟΚ Κρηστώνης – Ποσειδών Μηχανιώνας 1-0
Άρης Αβάτου – Αετός Βαρβάρας 4-1
Ορέστης Ορεστιάδας – Δόξα Δράμας 1-0 
Θερμαϊκός Θέρμης – Άρης Πετεινού 3-0 
Χανιώτης – Νέστος Χρυσούπολης 0-2 
 Βέροια – Απόλλων Παραλιμνίου 1-1 
Νίκη Ευκαρπίας – Καβάλα 0-1
Κεραυνός Αγγελοχωρίου – Αναγέννηση Επανομής 0-3 α.α.

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ