tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ισοπαλία της Βέροιας στη Νέα Ευκαρπία

Ισόπαλο 1-1 έληξε το ματς της Βέροιας με τη Νέα Ευκαρπία. Ήταν ένα ανοιχτό ματς με την Βέροια να έχει τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα. Οι Βεροιώτες προηγήθηκαν αλλά δεν κατάφεραν να κρατήσουν πολύ ώρα το προβάδισμα τους. Παρά το 1-1 η Βέροια είχε ευκαιρίες για δεύτερο τέρμα αλλά δεν βρήκε δίχτυα 

(Σε λίγο highlights)

Στο πρώτο μέρος οι φάσεις στις δύο περιοχές ήταν λίγες. Η Βέροια είχε τον έλεγχο στο πρώτο εικοσάλεπτο χωρις να δημιουργήσει απειλές. Οι γηπεδούχοι από εκεί και μετά ισορρόπησαν αλλά και αυτοί δεν κατάφεραν να απειλήσουν την εστία της Βέροιας.

Η καλύτερη στιγμή των γηπεδούχων σημειώθηκε στο 3.Μετά από σέντρα από δεξιά, ο Κασιούρας εξ επαφής δεν μπόρεσε να πιάσει την κεφαλιά και έχασε την ευκαιρία.

Στο 10’ απάντησε η Βέροια. Μετά από σέντρα του Φασίδη, ο Πέλκας έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Στο 23’ η Βέροια ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Ζούρκου αλλά ο διαιτητής σφύριξε φάουλ έξω από την περιοχή.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου η Βέροια άνοιξε το σκορ. Μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή των γηπεδούχων, ο Μπάλλας έστρωσε στον Φασίδη και ο τελευταίος με δυνατό σουτ σημείωσε το 0-1.

Η Νίκη ισοφάρισε άμεσα. Στο 58’ ο Ιγνάτιου με δυνατό διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κι έγραψε το 1-1.

Στο 65’ η Βέροια έχασε μεγάλη ευκαιρία για γκολ. Μετά από προσπάθεια του Πανταζέλου που μπήκε από αριστερά στην αντίπαλη περιοχή και γύρισε για τον Χατζηπάντο, ο τελευταίος από πολύ κοντά έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στο 75’ μετά από σέντρα, ο Πανυτσίδης πήρε την κεφαλιά στην περιοχή της Βέροιας αλλά έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 79’ ο Χατζηπάντος βγήκε μόνος αλλά ο τερματοφύλακας της Νίκης απόκρουσε. Η μπάλα στρώθηκε στον Μπλέτσα ο οποίος πλάσαρε από κοντά αλλά αμυντικός έδιωξε πάνω στην γραμμή.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ασβεστόπουλος (Κονισπολιάτης, Μαυρίδης)

ΝΙΚΗ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ: Σοϊλεμέζογλου, Ανδρεάκος (66’ Ξυφιλίνας), Βουτυράς, Καραγιαννίδης, Μουτζούρης, Γουνόπουλος, Ιβανίδης (59’ Πανυτσίδης), Κώστας (87’ Ιωαννίδης), Κασιούρας (58’ Ρανδζής), Ξανθόπουλος, Ιγνατίου.

ΒΕΡΟΙΑ: Ιωαννίδης, Γιαννόπουλος, Τζόρνταν, Μπάλλας, Ζούρκος, Μπλέτσας, Κουτσούκης, Φασίδης (62’ Χατζηπάντος), Πανταζέλος (85’ Ισαακίδης), Ζε Εσόνο, Πέλκας.

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ