tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Διατήρησε ζωντανές της ελπίδες της η Βέροια

 Στις νίκες επέστρεψε η Βέροια. Σε ένα αμφίρροπο ματς, επικράτησε με 1-0 του Ορέστη Ορεστιάδας και κράτησε ζωταντές τις ελπίδες της για παραμονή στην κατηγορία. Το γκολ της νίκης σημειώθηκε με κεφαλιά του Τζημογιάννη στο πρώτο μέρος.

Στο πρώτο μέρος η Βέροια χωρίς να δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες πήρε προβάδισμα. Το ματς ήταν ισορροπημένο αλλά ο ρυθμός του αγώνα ήταν υποτονικός και οι τερματοφύλακες δεν είχε πολύ δουλειά.

Η Βέροια στην πρώτη της καλή στιγμή άνοιξε το σκορ. Στο 18’ ο Ντόγος εκτέλεσε φάουλ και ο Τζημογιάννης με κεφαλιά έγραψε το 1-0.

Ο Ορέστης προσπάθησε να απαντήσει γρήγορα και στο 20’ έφτασε κοντά στην ισοφάριση. Μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Άγγος έκανε την κεφαλιά από κοντά αλλά ο Ιωαννίδης απόκρουσε δύσκολα σε κόρνερ. Οι φιλοξενούμενοι είχαν άλλη μια παρόμοια ευκαιρία με κοντινή κεφαλιά του Πασχαλίδη που κατέληξε άουτ.

Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι άνοιξε. Οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν ψηλότερα αναζητώντας την ισοφάριση ενώ η Βέροια συνέχισε να αναζητά το δεύτερο τέρμα για να νιώσει ασφάλεια.

Στο 59’ οι γηπεδούχοι απείλησαν αλλά δεν έφτασαν στο γκολ. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κουτσούκη, ο Πέλκας έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Στο 70’ ο Ντόγος μπήκε μόνος στην περιοχή αλλά καθυστέρησε να εκτελέσει και τον πρόλαβε ο Ναθαναηλίδης. Στο 75’ μετά από κόρνερ του Ντόγου και κεφαλιά του Γιαννόπουλου, η μπάλα κατέληξε άουτ. Στο 82’ ο Χατζηπάντος παρά την πίεση, μπήκε στην περιοχή, έκανε το σουτ αλλά ο τερματοφύλακας του Ορέστη απόκρουσε και έσωσε την εστία του.

Στο 83’ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στην ισοφάριση. Μετά από συνεργασία, ο Πασχαλίδης βγήκε μόνος απέναντι στον Ιωαννίδη, έκανε το σουτ στην κλειστή γωνία αλλά ο τερματοφύλακας της Βέροιας απόκρουσε σε κόρνερ.

Στις καθυστερήσεις μετά από μακρινή μπαλιά του Κουτσούκη, ο Μπλέτσας βγήκε μόνος, έκανε το σουτ αλλά ο Ναθαναηλίδης απόκρουσε σε κόρνερ.

Διαιτητής: Μιχαηλίδης (Παπαδόπουλος και Σαμαράς)

ΒΕΡΟΙΑ: Ιωαννίδης, Κουτσούκης, Τζημογιάννης, Ισαακίδης, Γιαννόπουλος, Πανταζέλος, Ντόγος, Φασίδης (62’ Τζόρνταν), Μπάλλας (66’ Χατζηπάντος), Ζε Εσόνο, Πέλκας (71’ Μπλέτσας).

ΟΡΕΣΤΗΣ: Ναθαναηλίδης, Ντοριάν, Πεταλωτής, Τσιεγγελίδης, Άγγος (56’ Τηλέγραφος), Πασχαλίδης, Σταματόπουλος, Οτέμπερης, Σπυρόπουλος (56’ Ασπιώτης), Αντωνόπουλος (68’ Κούρτογλου), Γκιντίδης (68’ Δημητριάδης).

Αποτελέσματα

Μ.Αλεξ.Αγ.Μαρίνας – Αετός Βαρβάρας 2-2
Δόξα Δράμας – Ποσειδώνας Μηχανιώνας 2-1
Άρης Πετεινού – Αναγέννηση Επανομής 3-2
Νέστος Χρυσούπολης – Πανθρακικός 1-1
Νίκη Ευκαρπίας – Άρης Αβάτου 3-0
Βέροια – Ορέστης Ορεστιάδας 1-0
ΑΟ Χανιώτης – Θερμαϊκός Θέρμης 3-0 
Απόλλων Παραλιμνίου – Κεραυνός Αγγελοχωρίου 3-0 α.α.
Καβάλα – ΠΑΟΚ Κρηστώνης 2-0 

Βαθμολογία

1 Καβάλα 70
2 Νέστος Χρυσούπολης 61
3 Πανθρακικός 56
4 Άρης Αβάτου 42
5 Ποσειδών Μηχανιώνας 42
6 Θερμαϊκός Θέρμης 42
7 ΑΟ Χανιώτης 40
8 Ορέστης Ορεστιάδας 39
9 ΠΑΟΚ Κρηστώνης 36
10 Απόλλων Παραλιμνίου 34
---------------------------------------
11 Νίκη Ευκαρπίας 32
----------------------------------------
12 Δόξα Δράμας 28
13 Βέροια 26
14 Αετός Βαρβάρας 18
15 Άρης Πετεινού 18
16 Αναγέννηση Επανομής  17
17 Μ.Αλεξ.Αγ.Μαρίνας   13
18 Κεραυνός Αγγελοχ.   0

View this gallery on Flickr

 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ