tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Νίκη χωρίς αντίκρυσμα - Η Βέροια επικράτησε της Αγίας Μαρίνας

 Η Βέροια ήταν η νικήτρια στο τοπικό ντέρμπι με την Αγία Μαρίνα. Με γκολ του Φασίδη στο δεύτερη ημίχρονο, επικράτησε με 1-0, σε ένα ματς χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον. Η Βέροια ήταν καλύτερη, είχε τις ευκαιρίες κι ένα χαμένο πέναλτι και πήρε δίκαια τη νίκη.

(Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα)

Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε χωρίς γκολ. Η Βέροια είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και τις ευκαιρίες αλλά δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στο…πλεκτό.

Καλύτερη στιγμή για την Βέροια ήταν το πέναλτι που κέρδισε στο 37’ όταν ο Ράδης ανέτρεψε τον Τζόρνταν αλλά ο Μυλωνάς απόκρουσε την εκτέλεση του Ντόγου.

Η Βέροια βρέθηκε επίσης κοντά στο γκολ στο 10’ όταν μετά από σέντρα, ο Φασίδης πλάσαρε από κοντά αλλά ο Μυλωνάς απόκρουσε σε κόρνερ. Επίσης, στο 28’ ο Γανόπουλος έστρωσε στον Μπάλλα, αλλά το σουτ του τελευταίου από κοντά κατέληξε άουτ. Στο 29’ η Βέροια είχε άλλη μια καλή στιγμή. Μετά από φάουλ του Ντόγου ο Γιαννόπουλος πήρε την κεφαλιά αλλά ο Μυλωνάς μπλόκαρε.

Στον αντίποδα, η Αγία Μαρίνα δεν κατάφερε να δημιουργήσει απειλές. Καλύτερη στιγμή της ήταν ένα μπάσιμο του Λέκα από αριστερά όμως το πλασέ που επιχείρησε μέσα από την περιοχή εξουδετερώθηκε εύκολα από τον Ιωαννίδη.

Στο δεύτερο μέρος, η Βέροια απέκτησε νωρίς αριθμητικό πλεονέκτημα μετά την αποβολή του Καραγιάννη (δεύτερη κίτρινη). Οι γηπεδούχοι πήραν τον έλεγχο και δοκίμασαν με σουτ έξω από την περιοχή να σκοράρουν αλλά δεν ανησύχησαν τον Μυλωνά.

Στο 56’ μετά από συνεργασίες, ο Φασίδης βγήκε μόνος απέναντι στον Μυλωνά αλλά ο τερματοφύλακας της Αγίας Μαρίνας απόκρουσε.

Στο 58’ η Αγία Μαρίνα απάντησε με ατομική προσπάθεια του Λέκα αλλά το σουτ μέσα από την περιοχή εξουδετερώθηκε από τον Ιωαννίδη.

Στο 60’ ξανά ο Φασίδης βρέθηκε μόνος απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα αλλά και πάλι ο Μυλωνάς απόκρουσε.

Στο 69’ η Βέροια άνοιξε το σκορ. Ο Φασίδης με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μιχαηλίδης (Αδραμάνης και Σαμαράς)

ΒΕΡΟΙΑ: Ιωαννίδης, Ζούρκος (44’ Βασιλακάκης), Τζόρνταν, Ντόγος, Πανταζέλος (73’ Χατζηπάντος), Φασίδης, Γανόπουλος, Γράτσιανος, Ζε Εσόνο, Μπάλλας, Γιαννόπουλος.

ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ: Μυλωνάς, Τότσκα, Ράδης, Τζαλίλης (77’ Γαλόπουλος), Κοσέογλου (53’ Τσολάκης), Λέκα (70’ Σιδηρόπουλος), Καραγιάννης Τ., Δημητρούσης, Αντωνίου, Θεολόγου, Καραγιάννης Β.

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ