tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στο τραπέζι της Βέροιας και ο Βέλλιος

velios

Η επιθετική γραμμή της Βέροιας χρήζει ενίσχυσης και η προσθήκη ενός επιθετικού αποτελεί προτεραιότητα για τους «κυανέρυθρους».

Ετσι πέρα από το ενδιαφέρον για τον πρώην επιθετικό του Πλατανιά Νταβίντ Τόρες, που από χθες κυκλοφορεί και πάλι «ελεύθερος», μιας και έλυσε τη συνεργασία του με τη ρουμανική Τάργκου Μούρες, ο σύλλογος της Ημαθίας εξετάζει ιδιαίτερα ζεστά και την περίπτωση του Απόστολου Βέλλιου.

Ο 23χρονος διεθνής με την Ελπίδων ποδοσφαιριστής πέρυσι το καλοκαίρι υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας με τη Λιρς, ωστόσο στο δεύτερο εξάμηνο της σεζόν αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στη ΦΚ Βέστσιελαντ και πλέον σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο επανπατρισμού του. Για τον πρώην ποδοσφαιριστή της Εβερτον έχει εξαιρετική άποψη και ο τεχνικός της Βέροιας Γιώργος Γεωργιάδης, καθώς οι δυο τους είχαν συνεργαστεί τόσο στην Εθνική Νέων και την Ελπίδων.

Πάντως αυτή δεν είναι η μοναδική υπόθεση που τρέχουν οι διοικούντες της «Βασίλισσας». Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται και η απόκτηση του Σίλβα Κλέιτον. Οι «κυανέρυθροι» έχουν καταθέσει μια εξαιρετική πρόταση στον Βραζιλιάνο και περιμένουν εντός των ημερών την οριστική του απάντηση, έχοντας για «ανταγωνιστές» τόσο την Ξάνθη όσο και τον ΑΠΟΕΛ.

Παράλληλα προχωρημένες επαφές υπάρχουν και με τον Εμάνουλε Κονέ. Ο Ιβοριανός παραμένει διστακτικός για την επιστροφή του στην Ελλάδα, λόγω των οικονομικών εξελίξεων, ωστόσο στη Βέροια θεωρούν ότι θα μπορέσουν να τον πείσουν να ντυθεί στα «κυανέρυθρα».

πηγή: www.sentragoal.gr 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69