tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Θα "δει" τον Μπουζούκη η Βέροια - Δανεικός από ΠΑΟΚ ο Γιαννούλης

bouzoukis

Κοντά στο να κάνει το μεγάλο άλμα στην καριέρα του βρίσκεται ο Γιώργος Μπουζούκης. Ο 22χρονος αμυντικός μέσος είναι σε προχωρημένες επαφές με τη Βέροια και είναι πιθανό να υπογράψει συμβόλαιο. Είναι γεννημένος στις 26 Ιουλίου το 1993 και την περασμένη σεζόν έπαιξε στον Πιερικό, καταγράφοντας 24 συμμετοχές.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του Sport24.gr, ο Μπουζούκης θα ταξιδέψει την Κυριακή (19/7) με την υπόλοιπη αποστολή της ''Βασίλισσας'' στην Ολλανδία, στο Άρνεμ, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Στο παρελθόν ο 22χρονος χαφ έπαιξε σε Βατανιακό και Αιγινιακό. Αν ο νεαρός πείσει για την αξία του, θα υπογράψει συμβόλαιο.

Παράλληλα, η απάντηση που έδωσε ο Τζαμέλ Αμπντούν στους ''κυανέρυθρους'' στην πρόταση που του κατατέθηκε ήταν αρνητική. Αυτό σημαίνει πως οι άνθρωποι του μακεδονικού συλλόγου στρέφονται σε άλλες λύσεις για το άκρο της επίθεσης.

Δανεικός από τον ΠΑΟΚ

Ο πρώτος δανεισμός παίκτη από τον ΠΑΟΚ στη Βέροια φαίνεται πως είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωσή του. Ο λόγος για τον Δημήτρη Γιαννούλη, ο οποίος ο οποίος σύμφωνα με το metrosport.gr φαίνεται πως δεν είναι στις επιλογές του Ιγκόρ Τούντορ για το φετινό ρόστερ του Δικεφάλου, οπότε μετά από ενδιαφέρον που έδειξε η Βέροια για την απόκτησή του, φαίνεται πως θα συνεχίσει στη «βασίλισσα του βορρά».

Ουσιαστιικά απομένουν τα τυπικά για την ολοκλήρωση της συμφωνίας, με τον παίκτη να ταξιδεύει λογικά και για το Άρνεμ της Ολλανδίας, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας των «κυανέρυθρων». Ο 20χρονος αριστερός μέσος είχε μια καλή σεζόν με τη φανέλα του Πιερικού (μαζί με τον Γιάννη Μυστακίδη) ενώ με τον ΠΑΟΚ έχει συμβόλαιο για ακόμη 1,5 χρόνο.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69