tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Χωρίς γκολ το φιλικό της Βέροιας με την Ξάνθη (φωτογραφίες)

Veria xanthi fili

Ισόπαλο χωρίς γκολ έληξε το πρώτο φιλικό της Βέροιας μπροστά στο κοινό της με αντίπαλο την Ξάνθη. Στο πρώτο ημίχρονο η Βέροια ήταν καλύτερη και είχε τις κλασσικές ευκαιρίες για γκολ αλλά τις άφησε ανεκμετάλλευτες. Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε αλλά πάλι η Βέροια είχε κλασικές ευκαιρίες στο φινάλε που δεν βρήκαν τον στόχο.

Στο πρώτο μέρος η Βέροια ήταν καλύτερη, πιο κινητική και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες για γκολ. Μετά από ένα αναγνωριστικό τέταρτο, η Ξάνθη δημιούργησε την πρώτη απειλή στο 14' με κακό σουτ του Περέιρα μέσα από την περιοχή, μετά από κόρνερ, που κατέληξε άουτ.

Η Βέροια απάντησε άμεσα στο 17'. Ο Μερεμπασβίλι έκανε την σέντρα από αριστερά, ο Γιουσούφ πετάχτηκε στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας, έπιασε την κεφαλιά - ψαράκι αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Στο 18' η Ξάνθη είχε άλλη μια ευκαιρία. Ο Μπαξεβανίδης σουταρε έξω από την περιοχή, ο Καντιμοίρης αποκρουσε, ο Βασιλακάκης έπιασε την κεφάλια αλλά ήταν χλιαρή και η μπάλα κατέληξε στον τερματοφύλακα της Βέροιας.

Από εκεί και μετά η Βέροια πήρε τον έλεγχο του ματς και έφτασε τρεις φορές κοντά στο γκολ. Στο 21' ο Ναζλίδης έκλεψε την μπάλα έξω από την περιοχή της Ξάνθης, μπήκε μόνος αλλά πλάσαρε άουτ.

Στο 30' ο Μαλόν έκανε την σέντρα, ο Κόλα πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και μετά στην γραμμή του τέρματος. Στο ίδιο)λεπτό, ο Γιουσούφ έβγαλε μόνο τον Κόλα αλλά αυτός πλάσαρε άουτ.

Στο 42' η Βέροια είχε άλλη μια καλή ευκαιρία. Μετά από κόρνερ του Τσουμάνη, ο Ναζλίδης πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του ματς έπεσε. Οι δύο προπονητές πέρασαν στο ματς τους αναπληρωματικούς τους και δοκίμασαν διάφορα μέσα στο γήπεδο. Στο φινάλε του ματς, η Βέροια είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες για γκολ.

Στο 87' ο Τάτος πάσαρε στον Καρακώστα αλλά αυτός μόνος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Γκαραβέλη. Στην επόμενη φάση ο Τάτος στριφογυρισε στην περιοχή της Ξάνθης, έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Μαραγκός, Ναζλίδης (73' Μάνος), Μερεμπασβίλι (65' Τάτος), Τσουμάνης (65' Μελικιώτης), Γιουσούφ (65' Νέτο, Κόλα (55' Άρτσε), Μαλόν (86' Καρακώστας), Βεργώνης (73' Μπατιόν), Εντζεγκέλε (73' Όστοϊτς), Μπαλάφας (73' Παυλίδης).

ΞΑΝΘΗ: Τσενάμο, Μπαξεβανίδης, Περέιρα, Λισγάρας, Καρυπίδης, Βασιλακάκης, Παπαστεργιανός, Ορφανίδης, Καπετάνος, Λουσέρο, Ντιμιτρόφ (Στο 61' ο προπονητής της Ξάνθης άλλαξε ενδεκάδα και πέρασε τους Γκαραβέλη, Μπέρτο, Φλίσκα, Φάρκας, Ζαραδούκα, Τόμιτς, Φιγκουερέντο,

{globalflash.gallery 79}

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69