tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Φιλική νίκη της Βέροιας επί της Κέρκυρας

Veria xanthi fili

Με τέρματα των Ναζλίδη, Κόλα η Βέροια σημείωσε φιλική νίκη επί της Κέρκυρας με 2-1. Λίγες ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος οι δύο ομάδες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν διαφορά πράγματα στο γήπεδο και να δώσουν χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες τους. Η Βέροια σημείωσε δύο τέρματα στο πρώτο μέρος και πήρε προβάδισμα. Η Κέρκυρα μείωσε στο δεύτερο μέρος αλλά δεν προβλημάτισε την Βέροια στο υπόλοιπο ματς.

Στο πρώτο μέρος, η Κέρκυρα δημιούργησε την πρώτη απειλή με απευθείας κτύπημα φάουλ του Καϊκούτ στο οριζόντιο δοκάρι.

Η Βέροια στην πρώτη της ευκαιρία άνοιξε το σκορ. Στο 15' ο Γιουσούφ έκανε την σέντρα και ο Ναζλίδης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 40' Η Βέροια διπλασίασε τα τέρματα της. Ο Γιουσούφ έκανε την σέντρα, ο Ντιμιτρόφσκι προσπάθησε να διώξει και ο Κόλα με το κεφάλι σημείωσε το 2-0.

Στο 54' η Κέρκυρα μείωσε το σκορ. Ο Καϊκούτ κέρδισε πέναλτι, χέρι στον Μαλόν, κι εκτελώντας εύστοχα την ποινή έγραψε το 2-1.

Η Βέροια απείλησε στο 57' όταν ο Αμπντούν έκανε την σέντρα, ο Κόλα πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βρέσκας

ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Μαλόν, Γιαννούλης, Όστοϊτς, Εντζεγκέλε, Μπαλάφας, Παυλίδης, Γιουσούφ, Αμπντούν, Ναζλίδης, Κόλα. Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι Μαραγκός, Βεργώνης και Μερεμπασβίλι, Νέτο, Βασιλειάδης, Νάστος, Μπατιόν, Μαγιέφσκι, Μεληκιώτης, Τάτος, Μάνος.

ΚΕΡΚΥΡΑ: Κουτσαβασίλης, Γκόμεζ, Μανωλάς, Βενέτης, Ντιμιτρόφσκι, Σιόντης, Κρητικός, Βίλα, Ντουαλά, Καϊκούτ, Μαρκόφσκι. Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι Ντιόγκο, Ζορμπάς, Παρασκευαϊδης, Σόλιτς, Μακρίδης, Γεωργακόπουλος, Καρντόζο, Βλάχος, Μεντής, Σαμπανίδης.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69