tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Super League: Λεβαδειακός αντί Κέρκυρας στην κατηγορία

veria levadiakos

Την τελική βαθμολογία του πρωταθλήματος της περιόδου 2014/2015 επικύρωσε χθες η Super League.

Στη διάρκεια του διοικητικού συμβουλίου της διοργανώτριας αρχής οριστικοποιήθηκε η τελική κατάταξη των ομάδων από την 6η θέση και κάτω, μιας και η πρώτη πεντάδα ήταν γνωστή μετά την ολοκλήρωση των play off (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος, ΠΑΟΚ).

Ο Λεβαδειακός παίρνει την θέση της Κέρκυρας και παραμένει στα μεγάλα σαλόνια, μετά την καταδικαστική απόφαση της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ εναντίον των «Φαιάκων».

Οι Βοιωτοί θα συμμετέχουν στο πρωτάθλημα και αποτελούν την Ομάδα Α στην κλήρωση που έχει, ήδη, γίνει, ωστόσο, η επικύρωση έγινε με αστερίσκο μιας και οι νησιώτες παίζουν το «τελευταίο τους χαρτί» με την προσφυγή που έχουν καταθέσει στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ. Εφόσον δικαιωθούν από εκεί, τότε θα συμμετέχουν κανονικά στο πρόγραμμα των αγώνων της Super League.

Παρών στο δ.σ. ήταν και ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος παρουσίασε τις προτάσεις του «τριφυλλιού» για τη βελτίωση του προϊόντος. Σύμφωνα με τα όσα διέρρευσαν οι «πράσινοι» επιμένουν στην ανάδειξη και του πρωταθλητή μέσω play offs, αλλά και στον περιορισμό των δανεικών παικτών.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69