tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

super course

Γεωργιάδης: "Ήταν δύσκολο βράδυ" - Τούντορ: "Αξίζαμε τη νίκη"

Georgiadis paok

Δύσκολο χαρακτήρισε το αποψινό βράδυ ο τεχνικός της Βέροιας Γιώργος Γεωργιάδης μετά το 0-3. Στις δηλώσεις του σημείωσε: "Το ματς ήταν αναγνωριστικό στην αρχή. Όλα άλλαξαν μετά το γκολ του ΠΑΟΚ. Παίξαμε φοβισμένα και δεχθήκαμε και δεύτερο γκολ πριν το ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, δημιουργήσαμε ευκαιρίες αλλά δεν σημειώσαμε γκολ. Έτσι ήρθε το 0-3. Ήταν ένα δύσκολο βράδυ. Έχουμε να μάθουμε πολλά ακόμη. Δεν μπορέσαμε να διαχειριστούμε αυτή την ατμόσφαιρα. Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι".

Σε ερώτηση για το αν επηρέασαν οι μετακινήσεις Τάτου, Τσουμάνη αλλά και η εμπλοκή Καρυπίδη στον Άρη, απάντησε: "Δεν είναι εύκολη κατάσταση. Δεν συμβαίνουν συχνά αυτά τα πράγματα. Πρέπει όμως να ζήσουμε με αυτό".

tountor

Ικανοποιημένος ο Τούντορ

Ικανοποιημένος από την άνετη νίκη της ομάδας του ήταν μετά το ματς ο Ιγκόρ Τούντορ. "Ήταν σημαντικό για εμάς να κερδίσουμε μετά από δυο ματς. Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρον κι ένα μέτριο δεύτερο. Αξίζαμε να κερδίσουμε" είπε ο Κροάτης και στην συνέχεια απάντησε σε ερωτήσεις.

Για την παρουσία του Κλάους σήμερα αλλά και το ντεμπούτο Μπερμπάτοφ: "Πρέπει να ξέρετε πως οταν βλέπεις την ενδεκάδα σου πρέπει να ξέρεις ποιος παίκτης μπορεί να σου δώσει το γκολ , παίζεις για το γκολ. Φυσικά είναι σημαντικός ο Κλάους, καλό παιχνίδι απο Μακ, να μην μιλήσω για Μπερμπάτοφ, ξέρετε σε τι επίπεδο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου βρίσκεται, το είδατε σήμερα με την τεχνική του, βέβαια χρειάζεται δουλειά, να προπονηθεί μαζί μας για να μας βοηθήσει περισσότερο"

Για το τι δεν του άρεσε: "Θα σας μιλήσω προσωπικά, αυτό που δεν μου άρεσε ήταν το β΄ημίχρονο, δεν κοντρολάραμε εμείς το παιχνίδι, δεν είχαμε σωστή νοοτροπία, στο προηγούμενο παιχνίδι ήμασταν καλύτυροι και χάσαμε. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αξίζαμε και σήμερα τη νίκη. Στο β΄ημίχρονο και παρά το 3-0 και τρεις χαφ θα έπρεπε να κοντρολάρουμε καλύτερα το παιχνίδι και δεν το κάναμε και με δεδομένο μαλιστα πως αυτο που ζητάω ειναι έλεγχος του παιχνιδιού και αυτό πρέπει να το δουλέψουμε περισσότερο.

Για το εάν ο Πέλκας ήταν Κροάτης, θα έπαιζε στην Εθνική εκεί: "Ενδιαφέρουσα ερώτηση, βλέποντας το παιχνίδι της Εθνικής ομάδας στριφογύριζε στο μυαλό μου το όνομα του Πέλκα και παραξενεύτηκα"

Για το πότε θα είναι απόλυτα έτοιμος ο Μπερμπάτοφ: "Δεν μπορεί να πει κανείς πότε θα είναι στο 100% αλλά θα χρησιμοποιήσουμε τα παιχνίδια για να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο"

Για την σημερινή εμφάνιση του Όλσεν:"Είναι σημαντικός για εμάς. Είναι καλός και τον εμπιστεύομαι, καλή εμφάνιση, κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια του"

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ ρίχνεται και στην "μάχη" της Ευρώπης: "Χτες στο τελευταίο διπλό ήταν η πρώτη φορά που είδα πολύ μεγάλο ανταγωνισμό, τους χρειαζόμαστε όλους, μια ομάδα μπορεί να καλυφθεί απο 15-16 τους βασικούς και τους υπόλοιπους να παίζουν για την ευκαιρία τους"

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

methodos orizontio

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69