tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Τι δήλωσαν Λόπεζ, Γιαννούλης, Μπρίτο, Λε Ταλέκ για το Βέροια - Ατρόμητος

lopez

Τζόναθαν Λόπεζ και Δημήτρης Γιαννούλης μιλώντας στην κάμερα του Novasports και τον Ευγένη Δαδαλιάρα επικεντρώθηκαν στην αδυναμία της Βέροιας να κερδίσει εντός έδρας.

«Από ένα λάθος ουσιαστικά δεχτήκαμε το γκολ και χάσαμε το παιχνίδι. Δεν μπορέσαμε να πάρουμε για άλλη μία φορά τη νίκη στην έδρα μας. Γίνεται όμως καλή δουλειά στον σύλλογο και τα αποτελέσματα θα έρθουν στη συνέχεια», είπε μεταξύ άλλων ο τερματοφύλακας της Βέροιας μετά την ήττα από τον Ατρόμητο, ενώ ο Γιαννούλης πρόσθεσε:

«Στο ποδόσφαιρο δεν νικά πάντα η καλύτερη ομάδα. Μετά το 20ό λεπτό ήμασταν ανώτεροι και δείξαμε ότι το θέλαμε περισσότερο. Όμως ένα λάθος μας στοίχισε το παιχνίδι. Δείχνουμε αδυναμία στα εντός έδρας, αλλά είναι επίσης σημαντικό να παίρνεις βαθμούς και μακριά από το σπίτι σου».

Λε Ταλέκ και Μπρίτο

Ο σκόρερ του Ατρόμητου Αντονί Λε Ταλέκ και ο Εντουάρντο Μπρίτο μίλησαν στην κάμερα του Novasports και τον Αποστόλη Λάμπο για την κρισιμότητα της νίκης επί της Βέροιας.

«Ήταν ένα κρίσιμο παιχνίδι τόσο για μας όσο και για τον προπονητή μας. Το σημαντικότερο ήταν να νικήσουμε. Αυτό το γκολ αυξάνει την αυτοπεποίθηση τη δική μου και της ομάδας. Στο δεύτερο ημίχρονο μείναμε λίγο πίσω, δεν μας αρέσει αυτό αλλά το πιο σημαντικό ήταν το τρίποντο μετά από τέσσερις αγωνιστικές. Μετά τη σημερινή νίκη είναι πιο πιο εύκολο να αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό σε σχέση με το αν δεν είχαμε ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα. Είναι φαβορί αλλά θα κάνουμε τα πάντα για να τους σταματήσουμε», είπε μεταξύ άλλων ο Γάλλος στράικερ, ενώ ο συμπαίκτης του τόνισε:

«Σημαντική η νίκη για τον Ατρόμητο που επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα. Θετικό που πέτυχε ο Λε Ταλέκ το πρώτο γκολ αντί για μένα όπως είχα πει μεσοβδόμαδα. Ελπίζω ότι αυτό το νικητήριο τέρμα θα έρθει στα επόμενα παιχνίδια».

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69