tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Πρώτη επίσημη εντός έδρας νίκη για την Βέροια - Κέρδισε στο κύπελλο την Καλλιθέα

veria kallithea2

Στην πρώτη θέση του ομίλου της βρέθηκε στο κύπελλο η Βέροια. Στο ματς της δεύτερης αγωνιστικής, χωρίς να δυσκολευτεί, επικράτησε με 1-0 της Καλλιθέας. Η Βέροια ήταν καλύτερη, έλεγξε απόλυτο τον ρυθμό, άνοιξε νωρίς το σκορ, δεν απειλήθηκε, δημιούργησε ευκαιρίες και πήρε την πρώτη φετινή της νίκη σε επίσημο ματς.

Στο πρώτο μέρος η Βέροια κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς να φορτσάρει. Άσκησε πίεση στον αντίπαλο και στο 17' άνοιξε το σκορ με τον Μπατιόν. Ήταν με εκτέλεση κόρνερ από τον Γεωργιάδη, ο Κόλα πήρε την κεφαλιά, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Μπατιόν πλάσαρε εύστοχα από πολύ κοντά.

Στο υπόλοιπο διάστημα η Βέροια είχε άλλες τρεις καλές φάσεις. Στο 24' ο Μερεμπασβίλι έκανε ένα σουτ από πλάγια θέση, ο Μιχελής απόκρουσε και ο Κόλα που έκανε την προβολή από κοντά έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 34' ο Μαλόν έκανε μια σέντρα από δεξιά, ο Κόλα πήρε την κεφαλιά αλλά ο Μιχελής απόκρουσε. Στο 42' ο Γεωργιάδης τρύπησε την αντίπαλη άμυνα με κάθετη μπαλιά, ο Κόλα έκανε το σουτ μόνος αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Να σημειώσουμε ότι από το 40' η Καλλιθέα έπαιζε με δέκα παίκτες. Συγκεκριμένα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Κατσικογιάννης (ανέτρεψε τον Γεωργιάδη που είχε ξεφύγει και έμπαινε επικίνδυνα μέσα στην περιοχή).

veria kallithea

Στο δεύτερο μέρος, έχοντας και το αριθμητικό πλεονέκτημα η Βέροια, έκλεισε την Καλλιθέα στο μισό γήπεδο και έψαξε το δεύτερο γκολ για να «κλειδώσει» τη νίκη της.

Στο 56' ο Μερεμπασβίλι έκανε την παράλληλη σέντρα μέσα από την περιοχή αλλά ο Καϊκούτ σχεδόν πάνω στην γραμμή, δεν πρόλαβε να πλασάρει και να την στείλει στα δίχτυα. Στο 64' ο Γεωργιάδης επιχείρησε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα χτύπησε στο κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά ο Καϊκούτ δεν κατάφερε να την κοντρολάρει για να επιχειρήσει νέο σουτ.

Στο 84' ο Ναζλίδης επιχείρησε σουτ έξω από την περιοχή αλλά ο Μιχελής έπεσε στην γωνία του και απόκρουσε.

Στο 90' ο Γιουσούφ βρήκε μόνο στην περιοχή τον Καϊκούτ αλλά ο τελευταίος σούταρε άουτ.

Διαιτητής: Γρατσάνης (Δημητριάδης, Νικολαΐδης)

ΒΕΡΟΙΑ: (Γεωργιάδης) Καντιμοίρης, Μαλόν, Πούγγουρας, Σιόντης, Μαραγκός, Ιμπραήμ, Μπατιόν (79' Καρακώστας), Γεωργιάδης, Μερεμπασβίλι (66' Γιουσούφ), Καϊκούτ, Κόλα (66' Ναζλίδης).

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: (Δρακόπουλος) Μιχελής, Σταύρου, Παγώνης, Νόνης, Πίκολο, Τεγούσης, Μπούζας (74' Τσίπρας) , Κατσικογιάννης, Προκς (46' Ματσένα), Σμυρλής (46' Γκίνη), Αρναρέλης.

veria kallithea3

Άδειο το γήπεδο

Παρά τις ιδανικές συνθήκες για ποδόσφαιρο (ηλιοφάνεια και υψηλή θερμοκρασία) οι φίλοι της Βέροιας απείχαν από το γήπεδο. Μετά βίας συγκεντρώθηκαν καμιά 500αρια φίλαθλοι, εικόνα που ούτε στα φιλικά συναντά κανείς.

2η αγωνιστική
Λαμία - Ατρόμητος 0-2
Βέροια - Καλλιθέα 1-0
 
Βαθμολογία
  1. Βέροια 4
  2. Ατρόμητος 4
  3. Καλλιθέα 3
  4. Λαμία 0

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69