tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Γιαννούλης: "Στον δεύτερο γύρο η κατάσταση θα αλλάξει"

xanthi ver

Στο Αθλητικό Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής της Βέροιας, Δημήτρης Γιαννούλης, όπου μίλησε για την πορεία της ομάδας του.

Για την πορεία της Βέροιας: «Συνηθίζεται να κερδίζουν οι ομάδες στην έδρα τους. Κάνουμε τη... διαφορά φέτος και παραμείναμε αήττητοι εκτός έδρας για έναν ολόκληρο γύρο, αλλά δεν πετυχαίνουμε κάτι αν δεν κερδίζουμε στην έδρας μας. Είναι πολύ σημαντικοί οι βαθμοί στην έδρα μας και ευελπιστούμε στον δεύτερο γύρο να αλλάξει το πράγμα. Έχουμε πολύ ποιοτικό ρόστερ. Δείχνουμε ότι δεν έχουμε βρει ακόμα τα πατήματά μας, αλλά πιστεύω στον δεύτερο γύρο η κατάσταση θα ανατραπεί και θα τερματίσουμε αρκετά ψηλά».

Για το αν έχουν εντοπίσει τι φταίει και δεν κερδίζει η Βέροια εντός έδρας: «Δεν έχουμε καταλήξει κάπου. Νομίζω ότι πλέον το θέμα είναι ψυχολογικό, έχουμε ίσως κάποιο άγχος στην έδρας μας. Είχαμε στον πρώτο γύρο πολύ δύσκολα παιχνίδια με όλες τις μεγάλες ομάδες εντός έδρας. Αυτό όμως δεν λέει κάτι, θα έπρεπε να έχουμε κερδίσει τουλάχιστον κάποια παιχνίδια. Δεν πάνε τα πράγματα όπως θα θέλαμε. Μας προβληματίζει το ότι δεν κάνουμε πολλές τελικές και έχουμε ένα πρόβλημα γενικά στη δημιουργία».

Για τον Αμπντούν: «Είναι πολύ καλός παίκτης και το έχει αποδείξει από τα προηγούμενα χρόνια αυτό. Μπορεί μόνος του να κερδίσει ένα παιχνίδι».

Για τον Γιώργο Γεωργιάδη: «Δεν μας επηρέασαν οι φήμες περί αποχώρησης του προπονητή και το αποδείξαμε στο παιχνίδι με την Ξάνθη, όπου δεν χάσαμε και πάλι εκτός έδρας. Εμείς παραμένουμε επαγγελματίες και θα κάνουμε το καθήκον μας μέσα στο γήπεδο, ανεξαρτήτως προπονητή».

Για τον Γιάννη Μυστακίδη: «Είναι πολύ καλός μου φίλος και μιλάμε καθημερινά στο τηλέφωνο και μαθαίνω τα νέα του. Χαίρομαι πάρα πολύ για αυτόν. Είναι ένα πολύ καλό παράδειγμα που δείχνει ότι η μικρή ηλικία δεν παίζει ρόλο, αν κάνουμε αυτά που πρέπει μέσα στο γήπεδο όλοι έχουμε μια θέση, ακόμα και σε μια μεγάλη ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ. Ο Γιάννης είναι πολυεργαλείο. Νομίζω ότι η θέση του είναι πίσω από τον επιθετικό. Πιστεύω ότι είναι δεκάρι. Μπορεί να ανταποκριθεί παντού, από τη μέση και μπροστά σε όλες τις θέσεις».

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69