tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Τελειώνει" Αμπντούν, Ιμπραήμ και Μερεμπασβίλι ο Γεωργιάδης

Georgiadis aster

Την απομάκρυνση παικτών όπως ο Αμπντούν, ο Μπερεμπασβίλι και ο Ιμπραήμ προανήγγειλε ο τεχνικός της Βέροιας Γιώργος Γεωργιάδης εκφράζοντας την δυσαρέσκειά του για την απόδοσή τους και φωτογραφίζοντάς τους στις δηλώσεις του. «Κυριαρχήσαμε στο γήπεδο με αξιόλογη ομάδα απέναντι σε έναν αξιόλογο αντίπαλο. Είχαμε και άλλες ευκαιρίες. Στο δεύτερο μέρος είχαμε άγχος για το νικηφόρο αποτέλεσμα αλλά δεν αφήσαμε τον αντίπαλο να απειλήσει». είπε ο κ. Γεωργιάδης και πρόσθεσε:

"Ξεκινήσαμε να κάνουμε μια ομάδα που θα παίξει ποδόσφαιρο με τις γραμμές κοντά. Μας λείπει ο Μπαλάφας και ο Βεργώνης. Επενδύσαμε σε παίκτες επίθεσης αλλά δεν απέδωσαν. Η ομάδα μου είναι η καλύτερη στον κόσμο αλλά πρέπει να νιώθουν και αυτοί έτσι. Κάποιοι ήρθαν μόνο για να παίζουν. Παίκτες με ονόματα, πήραν ευκαιρίες αλλά δεν θα μείνουν εδώ. Θέλουμε παιδιά που θα προσπαθούν για την ομάδα. Κρατάμε την πολύ καλή εικόνα του πρώτου γύρου και να κάνουμε γιορτές. Καλτσάς, Κάμπορα, Ντουμίτρου, Μπεν σημείωσαν 40 γκολ. Μόνο ο Θωμάς μας έδωσε αυτό που περιμέναμε στον πρώτο γύρο".

vergetis

Ο Βεργέτης

Την ανωτερότητα της Βέροιας παραδέχθηκε στις δηλώσεις ο τεχνικός του Αστέρα Στάικος Βεργέτης.Σήμερα εισπράξαμε ότι δικαιούμασταν, Δεν ξεκινήσαμε καλά. Η Βέροια είχε περισσότερο πάθος και έκανε γκολ. Στο δεύτερο προσπαθήσαμε με στατικές φάσεις. Είχαμε προβλήματα στην ανάπτυξη. Πρέπει να κάνουμε ανασυγκρότηση διότι δεν ήταν αυτός ο αστέρας που οραματιζόμαστε.

Σε ερώτηση αν η Βέροια εμφανίστηκε όπως την περίμενε απάντησε καταφατικά και πρόσθεσε ότι ο Αστέρας δεν ήταν αυτός που έπρεπε.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69