tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Τι δήλωσαν για το ΑΕΚ - Βέροια οι Άρτσε, Καντιμοίρης

Στο γεγονός ότι η Βέροια δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες που δημιούργησε στάθηκε ο Πέδρο Άρτσε μιλώντας στην κάμερα των καναλιών Novasports μετά την ήττα από την ΑΕΚ και χαρακτήρισε τελικό το προσεχές ματς με την Καλλονή. «Το αποτέλεσμα δεν αποδίδει την εικόνα του αγώνα. Κάναμε καλή εμφάνιση, πιέσαμε την ΑΕΚ, ήμασταν ανταγωνιστικοί και θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι μέσα στον αγωνιστικό χώρο» είπε ο Άρτσε.

Για το πρόβλημα στην επίθεση επεσήμανε: «Πράγματι υπάρχει πρόβλημα στην επίθεση, ελπίζουμε με το νέο προπονητή και με την τακτική που θα μας δείξει να μπορέσουμε να το ξεπεράσουμε στα επόμενα παιχνίδια».

Για την συνέχεια σχολίασε: «Έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με την Καλλονή. Είναι τελικός και πρέπει σίγουρα να το κερδίσουμε».

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Καντιμοίρης υποστήριξε πως το τελικό σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα και στάθηκε στο επιθετικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Βέροια. "Το 3-0 δεν δείχνει την εικόνα του παιχνιδιού. Δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα από την ΑΕΚ. Ξέραμε ότι είναι καλή ομάδα και σε κάποια σημεία αποδίδει πολύ καλό ποδόσφαιρο. Σε ένα από αυτά τα σημεία, δεχθήκαμε το πρώτο γκολ, βγήκαμε να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο, επειδή είμαστε καλή ομάδα, αλλά δεν τα καταφέραμε. Μπήκαμε καλύτερα στο παιχνίδι, είχαμε τις ευκαιρίες και δεχθήκαμε γκολ λίγο πριν το ημίχρονο που είναι κακό για μια ομάδα. Στην αρχή του δευτέρου μέρους, στο δεκάλεπτο, δεχθήκαμε και δεύτερο γκολ αλλά δεν τα παρατήσαμε".

Για το πρόβλημα στο γκολ παρατήρησε: «Η ομάδα αμύνεται καλά, παίζει καλά τακτικά αλλά έχει πρόβλημα στο γκολ αλλά πρέπει να βοηθήσουν όλα τα παιδιά ώστε με τον καινούργιο προπονητή αυτό να ξεπεραστεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα για να μην έχουμε άγχος για την συνέχεια.

Για τις πρώτες εντυπώσεις του από το νέο προπονητή, σημείωσε: «Έχει αλλάξει η φιλοσοφία, δουλεύουμε σκληρά σε κάποια σημεία και αυτό πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει στην συνέχεια».

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69