tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

super course

Ελευθερόπουλος: "Σημαντικός ο βαθμός" - Δέλλας: "Δεν είχαμε καθαρό μυαλό"

eleftheropoulos

Στη συνέντευξη Τύπου ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος τόνισε ότι είναι σημαντικός ο βαθμός της ισοπαλίας της Βέροιας και εξήγησε πως η ομάδα του βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο. Αναλυτικά όσα είπε: «Για μας ήταν ένας πολύ σημαντικός βαθμός για να συνεχίσουμε μετά τη νίκη επί της Καλλονής. Παίξαμε κόντα σε έναν Ατρόμητο που είναι σε πολύ καλή κατάσταση αυτή την περίοδο. Εμείς είμαστε σε ένα μεταβατικό στάδιο καθώς οι παίκτες πρέπει να αφομοιώσουν τα νέα χαρακτηριστικά. Στο α' ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί, αλλά στο β' ημίχρονο βελτιωθήκαμε και χάσαμε κάποιες αντεπιθέσεις που βγάλαμε σε υπεραριθμία. Έχασε, όμως, και ο Ατρόμητος κάποιες πολύ καλές ευκαιρίες που κατάφερε να τις «βγάλει» ο Καντιμοίρης. Συνεχίζουμε θέλοντας να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την παραμονή που μας φορτώνει περισσότερο άγχος. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Ατρόμητο για τα τελευταία πολύ καλά αποτελέσματα που έφερε στους τελευταίους αγώνες».

Ο Τραϊανός Δέλλας στη συνέντευξη Τύπου τόνισε ότι η ομάδα του προσπάθησε αρκετά και της έλειψε μόνο η καθαρή σκέψη και το γκολ. Ωστόσο, δήλωσε ότι δεν έπαιξε ρόλο η κούραση από το ματς Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό. Αναλυτικά όσα είπε:

«Μετά από ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για το Κύπελλο, είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που είχε να κλείσει τους χώρους που ήθελε να πάρει κάτι από το σημερινό παιχνίδι. Μας έλειψε η καθαρή σκέψη στην τελική προσπάθεια για το γκολ και κάπως έτσι δεν καταφέραμε να σκοράρουμε.
Σκεφτόμαστε ήδη το επόμενο ματς για το πρωτάθλημα με τον Λεβαδειακό. Οι παίκτες προσπάθησαν πάρα πολύ και δεν έχω παράπονο και κοιτάμε ήδη παρακάτω».
Για το αν υπήρχε κούραση: «Όχι, όχι, δεν θεωρώ ότι φάνηκε κάτι τέτοιο. Ίσα-ίσα που προς το τέλος του ματς, ήμασταν ακόμα καλύτεροι και δημιουργήσαμε αρκετές φάσεις για να σκοράρουμε».

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

methodos orizontio

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69