tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ελευθερόπουλος: "Έχουμε όλοι ευθύνη" - Παράσχος: "Ήμασταν συγκεντρωμένοι"

Το χειρότερο πρώτο της ημίχρονο έκανε η Βέροια σύμφωνα με τον προπονητή της Δημήτρη Ελευθερόπουλο. Ο τεχνικός της Βέροια σημείωσε στις δηλώσεις του: "Δεν κάναμε καλή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο. Το χειρότερο πρώτο μέρος, με πολύ νευρικότητα και πολλά λάθη. Ευθύνη έχουμε όλοι. Με έπιασε απροετοίμαστο η εμφάνιση του πρώτου μέρους. Θα συνεχίσουμε την δουλειά μας, ο δρόμος που διαλέξαμε θα μας βγάλει κάπου όμορφα. Ρισκάραμε πολύ στο δεύτερο μέρος, έχουμε πρόβλημα στο γκολ, θα πρέπει να το λύσουμε. Αν συνεχίσουμε, με τον τρόπο που επιθυμώ να παίξει η ομάδα και με τις προσθήκες που θα γίνουν θα λύσουμε το θέμα".

Σε ερώτηση αν το επόμενο διάστημα θα είναι κριτήριο για κάποιους παίκτες, απάντησε: «Σαφέστατα, θα μείνουμε όσοι μπορούμε να συνεχίσουν σε αυτό το μονοπάτι».

Για την επιλογή να αφήσει τον Ραούλ Μπράβο εκτός απάντησε: «Με δεδομένο ότι ο Ραούλ Μπράβο δεν θα συνεχίσει του χρόνου, θέλω να δώσω ευκαιρίες σε παιδιά όπως ο Όστοϊτς. Στα επόμενα ματς θα παίξει αριστερό στόπερ, αν είναι καλά, ο Εντζεγκέλε. Θέλω να τον δω».

parasxos

Ο Γιώργος Παράσχος από την πλευρά του σημείωσε: «Για ακόμη ένα εκτός έδρας παιχνίδι, χωρίς άγχος, κερδίσαμε. Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι. Στο πρώτο αν είχαμε πιο καθαρά μυαλό θα κάναμε ένα γκολ ακόμη. Στο δεύτερο μέρος η Βέροια μας πίεσε αλλά δεν έκανε ευκαιρίες. Βρήκαμε χώρους αλλά δεν καταφέραμε να κάνουμε άλλο γκολ. Κρατάμε τη νίκη και στα επόμενα τρία ματς θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε το απόλυτο. Λίγο καθυστερήσαμε, κοιτάμε πιο ψηλά και βλέπουμε».

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69