tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ψάχνει ομάδα ο Όστοϊτς, κουνάει...μαντήλι ο Ανάκογλου, θέλει να φύγει ο Γιουσούφ

Μπορεί το πρωτάθλημα να έχει μια αγωνιστική ακόμη, ωστόσο οι ομάδες ξεκινούν τον προγραμματισμό τους και ετοιμάζουν τις αλλαγές στο ρόστερ τους εν όψει της νέας χρονιάς. Στην Βέροια αναμένονται σαρωτικές αλλαγές κάτι που εξήγγειλε ο τεχνικός Δημήτρης Ελευθερόπουλος στην συνέντευξη τύπου την περασμένη Κυριακή. Πολλοί λοιπόν θα αναζητήσουν άλλους προορισμούς και στην θέση τους θα έρθουν παίκτες με μικρότερα συμβόλαια αφού όπως είπε ο κ. Ελευθερόπουλος το μπάτζετ της ομάδας θα είναι μικρότερο.

Ήδη ο Όστοϊτς έχει ενημερωθεί ότι ο προπονητής του δεν τον υπολογίζει και αναζητά νέα ομάδα. Ο Ανάκογλου ενημέρωσε ότι θα παραδώσει τα κλειδιά του σπιτιού του μέχρι το Σάββατο και κατά πάσα πιθανότητα θα μείνει στην Αθήνα μετά το ματς της Τρίπολης. Εκεί θα αναζητήσει και το νέο σταθμό της καριέρας του αν δεν επιστρέψει στην ΑΕΚ. Σε άλλη ομάδα θέλει να συνεχίσει την καριέρα του και ο Γιουσούφ. Παρά το γεγονός ότι έχει έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο, σημερινό δημοσίευμα αναφέρει ότι θέλει να φύγει.

Κοντά σε αυτούς προσθέστε ότι σε άλλη ομάδα θα συνεχίσουν την καριέρα τους και οι Νέτο, Αμπντούν, Κόλα, Μπατιόν, Εντζεγκέλε, Γεωργιάδης ενώ άγνωστο είναι τι θα γίνει με τους δανεικούς του ΠΑΟΚ (Πούγγουρα, Γιαννούλη). 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69