tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Πειθαρχική δίωξη σε Βέροια για ύποπτο παιχνίδι

Ο αθλητικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε πειθαρχική δίωξη σε επτά ομάδες που συμμετείχαν σε παιχνίδια, τα οποία χαρακτηρίζονται ως ύποπτα χειραγώγησης για στοιχηματικούς λόγους. Πρόκειται για τους Ηρακλή Βέροια, Ξάνθη, Αχαρναϊκός, Πανσερραϊκός και Λαμία.

Σύμφωνα με τις εκθέσεις της Sportradar οι αγώνες που φέρονται να είναι χειραγωγημένοι είναι οι εξής:

Βέροια - Ξάνθη 1-1 (10 Απριλίου)
Πανθρακικός - Ηρακλής 0-3 (10 Απριλίου)
Αχαρναϊκός - Πανσερραϊκός 2-1 (23 Απριλίου)
Πανσερραϊκός - Λαμία 0-2 (26 Απριλίου)

Η σχετική ενημέρωση:

«Ο Υπεύθυνος Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος:

Της Π.Α.Ε. Γ.Α.Σ. Βέροια, νομίμως εκπροσωπουμένης για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σε συνδυασμό με το άρθρο 27 παρ.3 του Κώδικα Δεοντολογίας.

Των Π.Α.Ε. Νέος Αχαρναϊκός Α.Ο. και Π.Α.Ε. Πανσερραϊκός Μ.Γ.Σ. 1964, νομίμως εκπροσωπουμένων για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σε συνδυασμό με το άρθρο 27 παρ.3 του Κώδικα Δεοντολογίας.

Των Π.Α.Ε. Πανθρακικός Α.Π.Σ. και Π.Α.Ε. Ηρακλής 1908, νομίμως εκπροσωπουμένων για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σε συνδυασμό με το άρθρο 27 παρ.3 του Κώδικα Δεοντολογίας.

Των Π.Α.Ε. Πανσερραϊκός Μ.Γ.Σ. 1964 και Π.Α.Ε Λαμία Π.Σ. 1964, νομίμως εκπροσωπουμένων για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σε συνδυασμό με το άρθρο 27 παρ.3 του Κώδικα Δεοντολογίας».

πηγή: www.metrosport.gr 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69