tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Φιλική νίκη της Βέροιας από της Κέρκυρας (φωτογραφίες)

Φιλική νίκη με 1-0 επί της Κέρκυρας σημείωσε η Βέροια στην Κουτσούφλιανη. Ήταν γενικά ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι χωρίς σπουδαίες συνεργασίες, με πολλά λάθη και χωρίς τελικές φάσεις μέσα στις δυο περιοχές. Κρίθηκε με πέναλτι στο τέλος.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε φάσεις στις δύο περιοχές. Η Βέροια είχε πολλά προβλήματα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και δεν κατόρθωσε να παίξει στρωτό ποδόσφαιρο ωστόσο αμύνθηκε αποτελεσματικά. Η Κέρκυρα από την άλλη είχε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει την Βέροια.

Για την Βέροια η μεγάλη ευκαιρία για γκολ ήρθε στο 4' η Βέροια. Κέρδισε πέναλτι (χέρι Βενέτης) , εκτέλεσε ο Τόμας Γκονζάλες αλλά απόκρουσε ο Κουτσοβασίλης.

Στο 33' ο Χιντζίδης εκτέλεσε απευθείας φάουλ αλλά ο Λόπεζ απόκρουσε σε κόρνερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Κέρκυρα άλλαξε όλη την ενδεκάδα σε αντίθεση με την Βέροια που έκανε σταδιακά τις αλλαγές της. Η Βέροια κυκλοφόρησε καλύτερα την μπάλα όμως δεν μπόρεσε να φτάσει σε φάσεις εκτέλεσης. Απο την άλλη η Κέρκυρα δεν βρήκε ρυθμό

Η μόνη αξιόλογη φάση στο δεύτερο μέρος ήταν το πέναλτι που κέρδισε η Βέροια στο 90' με τον Παπαδόπουλο. Το εκτέλεσε ο Άλμπα κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

veria kerk3

veria kerk5

 veria kerk8

 veria kerk7

 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69