tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Λόγω Χαροντάκη χώρισαν Βέροια και Βοσνιάδης

Δεν ήταν αγωνιστικό το θέμα του διαζυγίου της Βέροιας με τον προπονητή Αλέκο Βοσνιάδη, σύμφωνα με τον μέχρι πρότινος τεχνικό της Βέροιας. "Εγώ φεύγω, σας το λέω πρώτος, προτού ενημερωθείτε από τη διοίκηση. Φεύγω γιατί κάποια πράγματα δεν μπορούσα να τα δεχτώ και δεν γινόταν διαφορετικά" είπε στους παίκτες στα αποδυτήρια ενώ στον ραδιοφωνικό σταθμό "Μετροπολις" το μεσημέρι δήλωσε:

"Είναι κάποια πράγματα που δε συμφωνήσαμε να τα κάνουμε και από την ώρα που δεν υπάρχει συμφωνία και έχουμε διαφορετικές απόψεις, είναι καλύτερο να μη κοροϊδευόμαστε".

Μπορεί ο Βοσνιάδης να μην θέλησε να αποκαλύψει τον λόγο της διαφωνίας του με την διοίκηση της Βέροιας, σύμφωνα με πληροφορίες μας ο λόγος ήταν ο ποδοσφαιριστής Χαροντάκης (ο οποίος σύμφωνα με την άποψή μας δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες της κατηγορίας) και η πίεση που ασκούνταν στον προπονητή για να παίζει. Μάλιστα, αθηναϊκά δημοσιεύματα χθες, τόνιζαν ότι με την επιστροφή Χαροντάκη κάποιος θα φύγει από την ομάδα, φωτογραφίζοντας τον προπονητή.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69