tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Απογοητεύουν τα ονόματα που ακούγονται για τον πάγκο της Βέροιας

Απογοήτευση στο κοινό της Βέροιας προκαλούν τα ονόματα των προπονητών που ακούγονται ως υποψήφιοι διάδοχοι του Αλέκου Βοσνιάδη στον πάγκο της "Βασίλισσας". Πρόκειται για τεχνικούς μικρότερων κατηγοριών, που δεν έχουν να επιδείξουν κάτι σπουδαίο στις ομάδες που εργάστηκαν.

Το όνομα που «παίζει» πολύ είναι αυτό του Θωμά Γράφα. Ο 45χρονος προπονητής έχει κάτσει στο παρελθόν στον πάγκο των Αιγάλεω, Ηρακλή Ψαχνών, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Λάρισας και Χανίων, χωρίς εμπειρία από Super League και χωρίς μεγάλες επιτυχίες εκεί που εργάστηκε.

Το άλλο όνομα είναι του Κώστα Παναγόπουλου. Ο 39χρονος προπονητής δούλεψε σε ερασιτεχνικές κατηγορίες με Ελλάς Ποντίων (Δ' Εθνική), Προοδευτική (Δ' Εθνική), με Θύελλα Κορυδαλλού, Βρασιές Αρκαδίας (Δ' Εθνική) δεν έχει επαγγελματική καριέρα πίσω του ως ποδοσφαιριστής ενώ είχε πέρασμα από Λάρισα και Πανιώνιο. Αυτό που κάνει αίσθηση στο πέρασμά του από τον Πανιώνιο είναι στις 31 Μαΐου 2013 υπέβαλε την παραίτησή του, δηλώνοντας τότε ότι είχε φτάσει στο σημείο να ενημερώνετε για τις εξελίξεις στην ομάδα μέσω των εφημερίδων, αλλά μετά από τρεις ημέρες μεταπείστηκε και ανακάλεσε την απόφασή του και στις 7 Ιουλίου 2013 υπέβαλλε την οριστική παραίτησή του.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69