tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Καρδιοχτύπησε αλλά κέρδισε τον Λεβαδειακό η Βέροια

veria levadiakos

Άλλους τρεις βαθμούς πρόσθεσε στην φετινή της συγκομιδή η Βέροια. Επικράτησε με 2-1 του Λεβαδειακού μετά από ένα ενδιαφέρον ματς. Η "Βασίλισσα" προηγήθηκε με 2-0 στο πρώτο μέρος αλλά ο Λεβαδειακός μείωσε αμέσως μετά το δεύτερο γκολ της Βέροιας. Στο δεύτερο μέρος η Βέροια είχε τον έλεγχο, καρδιοχτύπησε στα τελευταία λεπτά αλλά κράτησε το προβάδισμα.

 

Μετά από ένα πρώτο εικοσάλεπτο, όπου η Βέροια είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, ήρθαν δυο «κολλητά» γκολ για τους γηπεδούχους που τους έδωσαν το προβάδισμα. Στο 23' μετά από εκτέλεση φάουλ του Καλτσά από αριστερά, ο Μπατιόν πετάχτηκε αμαρκάριστος στην καρδιά της άμυνας, πρόλαβε την έξοδο του Σηφάκη και έγραψε το 1-0 με κεφαλιά!

Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί ήρθε και το 2-0. Στο 25' σε μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Λεβαδειακού, Τομάς και Σηφάκης δεν συνεννοήθηκαν σωστά, ο πρώτος με κεφαλιά έδωσε ...ασίστ στον Ντουμίτρου που έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα και σημείωσε το 2-0.

Τα δυο γκολ της Βέροιας δεν επηρέασαν τον Λεβαδειακό. Έψαξε μια γρήγορη απάντηση και στο 26' μείωσε σε 2-1. Ο Μπορνταγκαράι μπήκε από δεξιά, γύρισε παράλληλα για τον Σοτέλο και ο τελευταίος με πλασέ από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο ρυθμός μετά το 2-1 έπεσε. Η Βέροια είχε μια καλή στιγμή στο 35' μετά από φάουλ του Καλτσά. Ο Μαλόν έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Ο Λεβαδειακός από την πλευρά του είχε την μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις. Μετά από κόρνερ του Βούκτσεβιτς, ο Μπορνταγκαράι πήρε την κεφαλιά αλλά μπλόκαρε σωτήρια πάνω στη γραμμή ο Καντιμοίρης!

Στο δεύτερο μέρος ο τεχνικός της Βέροιας αναζητώντας τρίτο γκολ, φρέσκαρε την επιθετική του γραμμή περνώντας σταδιακά τους Μπεν, Κατίδη και ρίχνοντας στην μεσαία γραμμή τον Βάσκες που είναι καλύτερος στα επιτελικά του καθήκοντα από τον Μπαλάφα. Από την άλλη πλευρά, ο Λεβαδειακός προσπάθησε να γίνει απειλητικός με αντεπιθέσεις από τα πλάγια.

Η Βέροια είχε τον έλεγχο στο δεύτερο μέρος χωρίς να απειλήσει ιδιαίτερα έως το 75', αν εξαιρέσουμε ένα καλό φάουλ του Βάσκες που πέρασε λίγο άουτ στο 72'.

Στο τελευταίο 12λεπτο του ματς το τεχνικός του Λεβαδειακού έπαιξε με δυο επιθετικούς, ρίχνοντας στο ματς δίπλα στον Σοτέλο τον Μάντζιο.

Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στην ισοφάριση στο 82'. Ο Σοτέλο βρέθηκε σε καλή θέση μέσα στην περιοχή μετά από κεφαλιά-πάσα του Τομάς, όμως έστειλε με γυριστό σουτ τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια. Στις καθυστερήσεις οι φιλοξενούμενοι είχαν μια κεφαλιά του Σοτέλο που απόκρουσε ο Καντιμοίρης κι ένα σουτ του Μάντζιου που πέρασε άουτ.

Διαιτητής: Αρετόπουλος (Γκάγκας, Τάτσης)

ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Μαλόν, Βέρτζος, Μπράβο, Αμαραντίδης, Μπαλάφας (46' Βάσκες), Μπατιόν, Ντουμίτρου, Γεωργιάδης (56' Μπεν), Καλτσάς, Κάμπορα (64' Κατίδης).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Σηφάκης, Γεωργιάδης, Κονέ, Γκόμες (68' Ορτέγκα), Ζίτο, Τομάς, Βούκσεβιτς (87' Παππάς), Μαχαίρας, Μπορνταγκαράι (78' Μάντζιος), Σοτέλο, Σάντσες.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69