tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Η χειρότερη φετινή Βέροια διασύρθηκε στην Τούμπα

paok veria

Την χειρότερη φετινή της εμφάνιση πραγματοποίησε η Βέροια στην Τούμπα και έχασε με από τον ΠΑΟΚ με 4-1. Με αμύνα που έμπαζε από παντού και χωρίς ρυθμό το τελικό σκορ θα ήταν πολύ υψηλότερο αν οι παίκτες του ΠΑΟΚ ήταν πιο αποτελεσματικοί στις κλασικές ευκαιρίες που δημιούργησαν.

Το πρώτο μέρος ανήκε στον ΠΑΟΚ. Η Βέροια δεν μπήκε στο ματς, δέχθηκε δυο γκολ και κινδύνευσε να δεχθεί πολλά περισσότερα με την "τρύπια" άμυνα που παρουσίασε. Από το ξεκίνημα του ματς οι γηπεδούχοι άσκησαν την πίεση και βρέθηκαν κοντά στο γκολ. Στο 2΄ Κοντινό πλασέ του Κίτσιου, η μπάλα κατέληξε κόρνερ. Στο 3' ανάποδο ψαλίδι, από τη μικρή περιοχή, του Κλάους έδιωξε ο Καντιμοίρης σε κόρνερ.

Η Βέροια δημιούργησε την πρώτη απειλή στο 6΄ με τον Κάμπορα να μην προλαβαίνει τον Γλύκο σε αντεπίθεση της ομάδας της Ημαθίας.

Στο 7΄ ο ΠΑΟΚ έχασε κι άλλη ευκαιρία. Από θέση τετ-α-τετ ο Κλάους πλάσαρε επάνω στον Καντιμοίρη. Στο 19' μετά από εξαιρετική συνεργασία Ρατς, Γκολάσα και Μακ, ο Σλοβάκος έβγαλε σέντρα από τα αριστερά, με τον Καντιμοίρη εξουδετερωμένο, ούτε ο Σαλπιγγίδης, ούτε ο Αθανασιάδης πρόλαβαν να στείλουν την μπάλα σε κενή εστία!

Στο 25' ο ΠΑΟΚ έγραψε το 1-0. Ο Σαλπιγγίδης έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά βρίσκοντας τον Μακ στο δεύτερο δοκάρι, και ο Σλοβάκος με σουτ στην κίνηση μέσα από τη μικρή περιοχή της Βέροιας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 29΄ η Βέροια δημιούργησε άλλη μια καλή φάση. Ωραίο σουτ εκτός περιοχής του Μπεν, έδιωξε σε κόρνερ ο Γλύκος.

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να αναζητά ένα ακόμη γκολ. Στο 37' ο Γκολάσα βγήκε στην πλάτη των αμυντικών της Βέροιας, έχοντας παίξει γρήγορα το πλάγιο με τον Κίτσιου, έβγαλε την παράλληλη σέντρα, ωστόσο ο Τζανδάρης δεν μπόρεσε με σουτ εξ' επαφής να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, με την μπάλα να έχει βρει σε αμυντικό.

paok veria2

Στο 38' η Βέροια βρέθηκε πάλι σε θέση βολής. Ο Κάμπορα βρέθηκε πίσω από τους αμυντικούς του ΠΑΟΚ, σούταρε δυνατά από πλάγια θέση έξω από τη μεγάλη περιοχή του "Δικεφάλου", με την μπάλα να καταλήγει ψηλά άουτ.

Στο 44' Ο ΠΑΟΚ σημείωσε δεύτερο τέρμα. Ο Μακ έστρωσε στον Σαλπιγγίδη από τα αριστερά στο δεύτερο δοκάρι και οΈλληνας επιθετικός με κοντινό πλασέ έκανε το 2-0.

Στο 44' είχαμε ευκαιρία για τη Βέροια, με σουτ εκτός περιοχής από τον Μπεν, αλλά η μπάλα χτύπησε σε πλάτη αμυντικού και κατέληξε άουτ.

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ διατήρησε τον έλεγχο. Στο 52' ο Ρατς εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά, ο Κατσικάς πήρε την κεφαλιά από την καρδιά της άμυνας της Βέροιας, αλλά ο Καντιμοίρης απόκρουσε ενστικτωδώς. Στο 57' ο ΠΑΟΚ σημείωσε το 3-0. Ξερό σουτ του Κάτσε, εκτός περιοχής, η μπάλα κατέληξε στη δεξιά γωνία του Καντιμοίρη.

Στο 58΄ μετά από πλασέ, από τα δεξιά, του Σαλπιγγίδη ύστερα από σέντρα του Γκολάσα, ο Βέρτζος έδιωξε επάνω στη γραμμή την προσπάθεια του αντιπάλου του.

Στο 61΄ η Βέροια δημιούργησε ην πρώτη καλή στιγμή της στο δεύρο μέρος με κεφαλιά του Μπαλάφα που απομάκρυνε ο Γλύκος, και τελείωσε τη φάση ο Ρατς εμπρός από τον Κάμπορα.

Στο 68΄ άλλη μια μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ. Ο Ρατς από τα αριστερά έκανε τη σέντρα για τον Παπαδόπουλο και ο τελευταίος με καλή κεφαλιά "ψαράκι", έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 79' μπήκε το κερασάκι στην...τούρτα. Φοβερό γκολ του Αθανασιάδη, επάνω στην κίνηση με δεξί βολέ, μετά από σέντρα του Ρατς από τα αριστερά.

Στο 82΄ νέα μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ, με τον Γκολάσα από θέση τετ-α-τετ να μην μπορεί να νικήσει τον Καντιμοίρη.

Στο 83' η Βέροια μείωσε. Ο Κάμπορα βγήκε μόνος απέναντι στον Γλύκο, πάσαρε στον Μπεν και αυτός έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα στο άδειο τέρμα.

Στο 87΄ Ο Τζανδάρης βρέθηκε απέναντι από τον Καντιμοίρη, τον πέρασε, ωστόσο έχασε το κοντρόλ και δεν μπόρεσε να πλασάρει σε κενή εστία.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κίτσιου, Ρατς, Κατσικάς, Τζιόλης, Τζανδάρης, Κάτσε (70' Μαντούρο), Γκολάσα, Σαλπιγγίδης (63' Παπαδόπουλος), Μακ, Αθανασιάδης (80' Περέιρα).

ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Μαλόν, Αμαραντίδης, Βέρτζος, Μπράβο, Μπατιόν, Μπαλάφας (64' Βάσκες), Γεωργιάδης (58' Μπαργκάν), Καλτσάς (67' Κατίδης), Μπεν, Κάμπορα.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69