tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Κέρδισε στην Κρήτη τον Εργοτέλη η Βέροια και προκρίθηκε στο κύπελλο

vergonis ben

Στην επόμενη φάση του κυπέλλου βρίσκεται από σήμερα η Βέροια. Κέρδισε στο Ηράκλειο τον Εργοτέλη με 0-2 και σε συνδυασμό με την νικη επί της Ερμιονίδας έχει δυο νίκες σε ισάριθμα ματς. Αγωνιστικά η Βέροια ήταν καλύτερη, πιο αποτελεσματική στο τελείωμα των φάσεων και δίκαια κέρδισε.

Η Βέροια μπήκε στο ματς με γκολ. Στην πρώτη της καλή στιγμή άνοιξε το σκορ. Στο 10', μετά απο εκτέλεση κόρνερ του Βάσκες, ο Κατίδης πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και ο Βεργώνης με κεφαλιά ψαράκι από την μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Μετά το γκολ ο ρυθμός έπεσε. Οι γηπεδούχοι δημιοΰργησαν των πρώτη τους καλή στιγμή στο 32' με εκτέλεση φάουλ που έδιωξε σε κόρνερ ο Τζινάρ. Η Βέροια απάντησε άμεσα με τον Μπαργκάν, ο οποίος κέρδισε δυο κόρνερ κι έκανε το σουτ απο το ύψος της περιοχής αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Στο 43' η Βέροια δημιούργησε άλλη μια απειλή. Ο Τσιάμης έκανε την σέντρα απο αριστερά στο δεύτερο δοκάρι, ο Μπεν πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε πάνω απο τα δοκάρια.

Στο 45' ο Νόσκοβιτς βγήκε στην αντεπίθεση μπήκε στην περιοχή της Βέροιας αλλά πλάσαρε άουτ.

Στην επανάληψη, η Βέροια μπήκε δυναμικά και έφτασε στο 2-0. Μόλις στο 53' ο διαιτητής έκοψε λανθασμένα ως οφσάιντ μοναδικό τετ α τετ του Μπεν. Στο 60' ο Μπεν πέρασε με κάθετη πάσα την μπάλα στην περιοχή στον Κατίδη αλλά αυτος καθυστέρησε κι έδωσε την ευκαιρία στον Πίτσο, να του βάλει την προβολή και να του κόψει το σουτ. Στο 64' ο Μπεν έχασε μοναδικό τετ α τετ όμως στην συνέχεια της φάσης ο Μπαργκάν με ψηλοκρεμαστό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Εργοτέλης μετά το 0-2 πίεσε και προσπάθησε να μειώσει. Στο 70' έχασε μεγάλη ευκαιρία. Ο Νόσκοβιτς από το ύψος της μικρής περιοχής, μετά απο σέντρα απο δεξιά, δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Στο 72' ο διαιτητής ακύρωσε γκολ του Πίτσου με κεφαλιά ως οφσάιντ. Από εκεί και μετά οι Κρητικοί προσπάθησαν να διασπάσουν την Βεροιώτικη άμυνα αλλά χωρίς επιτυχία.

Εργοτέλη: Καβουσάκης, Ρέντζας, Σαϊνάτι, Παντελάκης (60' Γιουσούφ), Πίτσος, Στράους, Μπογκντάνοφ, Κούτρης, Βλαχοδήμος (60' Χαλκιαδάκης), Μπαμ - Μπαμ (80' Κούρεζ), Νόσκοβιτς.

Βέροια: Τόρες, Τσιάμης (65' Εσπάρθα), Όστοϊτς, Καλί, Καταλά, Βεργώνης, Σέντρικ (68' Παυλίδης), Βάσκες, Κατίδης (74' Χάσελμπαϊνκ), Μπεν, Μπαργκάν.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69