tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Γκρανέρο: «Αδύνατο να αντιδράσεις…» - Βεργέτης: «Κέρδος να νικάς ακόμα κι όταν…»

granero platanias

Απ' τη στιγμή που ο Αστέρας Τρίπολης προηγήθηκε 2-0, ήταν αδύνατο για την Βέροια να αντιδράσει και να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο, όπως ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου ο Χοσέ Γκρανέρο.

Ο κόουτς της βασίλισσας του βορρά μίλησε με εγκωμιαστικά σχόλια για τους Αρκάδες και ξεκαθάρισε πως η ομάδα του ακόμα «χτίζεται» για να παρουσιαστεί καλύτερη στο μέλλον.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γκρανέρο στη συνέντευξη Τύπου:

«Ένα πρώτο ημίχρονο που κύλησε χωρίς να δείχνει τι θα συμβεί. Καμία ομάδα δεν είχε υπερισχύσει, σε κάθε καλή επίθεση απαντούσαμε και εμείς, ως το σημείο που σε λίγα λεπτά δεχόμαστε δύο γκολ και άλλαξαν τα πράγματα. Το να δώσεις πλεονέκτημα δύο γκολ σε μια ομάδα όπως ο Αστέρας, σου κάνει την αντίδραση σχεδόν αδύνατη. Εμείς θέλαμε να μην τα παρατήσουμε, το δείξαμε βγήκαμε αρκετά δυνατά, ψάξαμε τρόπους για να βάλουμε γκολ και ειδικά μετά τις αλλαγές η ομάδα είχε άλλη εικόνα, γνωρίζοντας βέβαια ότι θα μπορούσαμε να πληρώσουμε το ότι βγήκε ψηλά. Χάσαμε από μια πολύ καλή ομάδα, η όποια δείχνει πως κάνει τρομερή δουλειά και γι' αυτό θέλω να πω συγχαρητήρια στον Αστέρα».

Για την κακή εικόνα του ματς: «Πολύ πιθανό να είναι και έτσι, εμείς είμαστε μια ομάδα που βρισκόμαστε σε εξέλιξη. Νιώθω λοιπόν ότι πρέπει να καταλάβουμε ότι τώρα "χτίζεται" η ομάδα και φτιάχνει το πνεύμα του νικητή. Πρέπει να δείχνει ότι είναι αισιόδοξη, ότι είναι ικανή, να έχει απαιτήσεις από τα παιχνίδια της, να είναι ανταγωνιστική σε όλα τα γήπεδα, αλλά αυτό ακόμα θέλει δρόμο. Καμία φορά και εμείς οι δύο νιώθουμε απογοητευμένοι από την εικόνα που μπορεί να έχουμε».

Βεργέτης: «Κέρδος να νικάς ακόμα κι όταν...»

Σε πρώτη φάση οι τρεις βαθμοί και στη συνέχεια η αμυντική συνοχή είναι τα... δύο πράγματα που κρατάει απ' τη νίκη του Αστέρα Τρίπολης κόντρα στην Βέροια, ο Στάικος Βεργέτης.

«Σήμερα είχαμε μια δύσκολη αποστολή, στα πρώτα τριάντα επτά δεν είχαμε ρυθμό, δεν είχαμε τη μπάλα στα πόδια μας, για να αποκτήσουμε το ρυθμό, επίσης κάναμε μια αναγκαστική αλλαγή με τον Πάρα, αλλά τα δύο γρήγορα γκολ μας έδιωξαν το άγχος. Στο δεύτερο είχαμε καλή αμυντική συνοχή και προσπαθήσαμε να ψάξουμε το γκολ με κάποιες ευκαιρίες που είχαμε. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να πετύχουμε άλλο γκολ. Κρατάμε τους τρεις βαθμούς και κοιτάμε τον αγώνα της Τετάρτης».

Για το τι κρατάει ο Αστέρας: «Το κέρδος είναι ότι δεν πιάνεις τον ρυθμό που έχεις και νικάς, είναι κάτι που κρατάς. Νομίζω την αμυντική μας συνοχή κρατάμε, γιατί ήταν κάτι σημαντικό».

Για τον Πάρα: «Θα κάνει μαγνητική, έχει ένα τράβηγμα και θα αξιολογηθεί την Δευτέρα».

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69