tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Αποκλείστηκε η Βέροια από το κύπελλο - έμεινε στο 1-1 με τον Πανιώνιο

veria panionios

Αποκλείστηκε από το κύπελλο η Βέροια. Στον επαναληπτικό, έμεινε στο 1-1 με τον Πανιώνιο και αποχαιρέτησε τον θεσμό. Η Βέροια ήταν κακή στο πρώτο μέρος, μέτρια στην επανάληψη και ξύπνησε όταν βρέθηκε να χάνει με 0-1 στο 80'. 

Το πρώτο μέρος ήταν κακό ποιοτικά, χωρίς καμιά κλασσική ευκαιρία. Η Βέροια είχε τον έλεγχο και την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά δεν κατάφε να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα.

Στο δεύτερο μέρος, η Βέροια απείλησε στο 55'. Μετά από φάουλ του Γεωργιάδη από δεξιά και κεφαλιά Μπαλάφα, η μπάλα πέρασε μπροστά από Βέρτζο και Κάμπορα χωρίς να μπορέσουν να την σπρώξουν στα δίχτυα.

Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο 64.' Ο Φούντας γύρισε από τα αριστερά, ο Οστοϊτς έκοψε και ο Μασούρας με πλασέ στην κίνηση από το ύψος του πέναλτι δεν κατάφερε να σκοράρει

Στο 80' οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ. Ο Μπουμάλ γύρισε από τα δεξιά και ο Μασούρας με πλασέ στην κίνηση έκανε το 0-1.

Στο 85' η Βέροια ισοφάρισε. Σε μια φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή του Πανιωνίου, ο Καλτσάς από κοντά με σουτ σημειωσε το 1-1.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μάνταλος (Καραβασίλης, Τουμπακάρης)

ΒΕΡΟΙΑ: Τζινάρ, Μαλόν, Αμαραντίδης, Βέρτζος, Όστοϊτς, Βεργώνης (57' Βάσκες), Μπαλάφας, Γεωργιάδης (70' Παυλίδης), Ντουμίτρου, Εσπάρθα (57' Καλτσάς), Κάμπορα.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Παπαδόπουλος, Χατζηισαϊας, Μπούζας (87' Γκίνη), Μασούρας, Οικονόμου, Πάνος, Φούντας (67' Κολοβός), Σιώπης, Καθάριος (67' Μπουμάλ), Αργυρόπουλος, Γκέζος.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69