tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Κέρδισε τον Μακεδονικό σε φιλική αναμέτρηση η Βέροια (φωτογραφίες)

Νίκη με 1-0 σημείωσε η Βέροια επί του Μακεδονικού σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στην Βέροια. Η "Βασίλισσα" ήταν καλύτερη, είχε χρονικά σημεία όμορφου παιχνιδιού αλλά έδειξε και πάλι αρκετές αδυναμίες. Η ομάδα είναι "γυμνή" στην κορυφή της επίθεσης ενώ σημαντικός αριθμός αθλητών συνεχίζουν να δείχνουν ότι δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στο επίπεδο της SL2.

Στο πρώτο μέρος η Βέροια έλεγξε τον ρυθμό του αγώνα και προηγήθηκε στο σκορ. Οι γηπεδούχοι έβγαλαν πολλούς αυτοματισμούς στο παιχνίδι τους αλλά ελλείψει φορ, δυσκολεύτηκαν να φτάσουν σε θέσεις εκτέλεσης. Το γκολ σημειώθηκε στο 35’ μετά από συνεργασία Μπελεβώνη – Ορφανίδη μέσα στην αντίπαλη περιοχή, ο Ορφανίδης έκανε το δυνατό σουτ από πλάγια θέση κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η Βέροια είχε άλλη μια μεγάλη ευκαιρία για γκολ στο 14’, όταν ο Παπαχρήστος έκανε την σέντρα από αριστερά, ο Μπελεβώνης έκανε το σουτ ακάλυπτος μέσα από την περιοχή αλλά ο Γουναρίδης απόκρουσε.

Άλλες καλές στιγμές της Βέροιας στο πρώτο μέρος ήταν δυο σουτ έξω από την περιοχή, του Μπλέτσα στο 28’ και του Δεμηρτζόγλου στο 32’ που εξουδετερώθηκαν από τον Γουναρίδη και μια τελική προσπάθεια του Ορφανίδη στο 45’, μέσα από την περιοχή, που αποκρούστηκε σε κόρνερ.

Από την άλλη πλευρά, ο Μακεδονικός έπαιξε πιο πίσω και προσπάθησε με αντεπιθέσεις να απειλήσει. Στο 1’ λεπτό, σε αντεπίθεση, μετά από κλέψιμο, ο Σιμόνι έκανε ένα σουτ έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 20’ ο Βενετικίδης έπεσε στα πόδια του Μπουλάτοβιτς που έβγαινε μόνος και μπλόκαρε ενώ 39’ κεφαλιά του Μπαγκόλα από κοντά, έφυγε άουτ.

Στο δεύτερο μέρος, η Βέροια διατήρησε μια φλύαρη υπεροχή, δεν κινδύνευσε αλλά οι πολλές αλλαγές έριξαν κατακόρυφα την ποιότητά της.

Οι φιλοξενούμενοι στις καθυστερήσεις είχαν ένα καλό σουτ με τον Γιαννούση, μέσα από την περίοχη, που κατέληξε άουτ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μελιτζανίδης (Μπέκας, Γκαλαΐτσης)

ΒΕΡΟΙΑ: Βενετικίδης (57’ Ιωαννίδης), Μουχάλης, Παπαχρήστος (57’ Μπουόλι), Μαραγκός (58’ Περδίκης), Στίκας (76’ Σταμπουλίδης), Μπλέτσας (76’ Ισαακίδης), Μπούζας (62’ Γιαγτζίδης), Ορφανίδης (62’ Ιωάννου), Δεμηρτζόγλου (86’ Τασιόπουλος), Μπελεβώνης (76’ Τσέας), Μπουκουβάλας.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ: Γουναρίδης (46’ Ιωαννίδης), Χασάνογλου (46’ Τσιακούμης), Σαϊμπέρτ (46’ Κοτταρίδης), Λισγάρας (46’ Γιαννούσης), Μπαγκόλα (46’ Παναγιωτούδης), Γαρύφαλλος (46’ Γουνόπουλος), Λεωνιδόπουλος (46’ Ταχματζίδης), Σιμόνι (46’ Γρηγοριάδης), Μπουλάτοβιτς (46’ Ζαννάκης), Τσουκάνης (62’ Μπενάκης), Σαραντίδης (46’ Μπρατσιάνι).

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69