tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Superleague: Σκληρή μάχη για την παραμονή στην κατηγορία

veria platanias2

Πέντε αγωνιστικές απέμειναν για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, με το ενδιαφέρον να εστιάζεται πλέον στην επικίνδυνη ζώνη του βαθμολογικού πίνακα, όπου δύο ομάδες θα ακολουθήσουν τον ΟΦΗ και τη Νίκη Βόλου, που έχουν αποχωρήσει από το πρωτάθλημα και βρέθηκαν στη δεύτερη επαγγελματική κατηγορία.

Η Καλλονή και η Βέροια, που με 37 βαθμούς βρίσκονται στη 10η και την 11η θέση αντίστοιχα, βρίσκονται μια ανάσα από την σωτηρία αλλά δεν έχουν σωθεί ακόμη, καθώς το όριο σωτηρίας αλλάζει από αγωνιστική σε αγωνιστική, αφού οι εκπλήξεις διαδέχονται η μία την άλλη από ομάδες που τις προηγούμενες αγωνιστικές δεν μας είχαν συνηθίσει σε σπουδαίες -και μάλιστα εκτός έδρας- νίκες!

Ο Πανιώνιος (35β.), ο Πανθρακικός (34β.), ο Λεβαδειακός (34β.), ο Πλατανιάς (31β.) και ο Εργοτέλης (25β.) είναι οι ομάδες που στις υπόλοιπες πέντε αγωνιστικές θα πρέπει να ξεπεράσουν τους τουλάχιστον 40 βαθμούς, ώστε να παραμείνουν στην κατηγορία, αλλά κι ακόμη κι αυτή η συγκομιδή δεν πρέπει να θεωρείται ασφαλής!

Για τον Εργοτέλη τα περιθώρια πλέον είναι ελάχιστα, ενώ στα συν του Πανθρακικού είναι ότι έχει ένα παιχνίδι λιγότερο, αυτό με τον Ολυμπιακό στην Κομοτηνή. Δύσκολο είναι το πρόγραμμα του Πανιωνίου, που θα πάρει μεν τρεις εύκολους βαθμούς, καθώς έχει στο πρόγραμμα παιχνίδι με τον ΟΦΗ, αλλά θα πρέπει να αντιμετωπίσει στο Περιστέρι τον Ατρόμητο και τους Παναιτωλικό, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη.

Μεγάλο παιχνίδι την άλλη εβδομάδα για τον Πανθρακικό στο Παγκρήτιο κόντρα στον Εργοτέλη, από το αποτέλεσμα του οποίου κρίνεται η τύχη και των δύο. Η ομάδα της Κομοτηνής μόνο εύκολο πρόγραμμα δεν έχει, αφού αντιμετωπίζει Παναθηναϊκό και Ξάνθη στην έδρα της και Βέροια και Αστέρα Τρίπολης εκτός έδρας.

Ο Λεβαδειακός, που εντυπωσιάζει τον τελευταίο μήνα, έχει το καλύτερο έμψυχο δυναμικό από όλους. Έχει σίγουρο το τρίποντο από το ματς με τον ΟΦΗ και ίσως ακόμη ένα, αφού αντιμετωπίζει τον Εργοτέλη την τελευταία αγωνιστική, όταν το πιθανότερο είναι ότι όλα θα έχουν ξεκαθαρίσει. Η ομάδα της Λιβαδειάς μπορεί πλέον να σωθεί ακόμη και μ' έναν βαθμό στην έδρα της κόντρα στον Ατρόμητο, ακόμη κι αν χάσει στο Νέο Φάληρο από τον Ολυμπιακό και στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ.

Ο Πλατανιάς έχει ένα... εξάποντο σίγουρο (Νίκη Βόλου και ΟΦΗ) και πρέπει να νικήσει Βέροια και Παναιτωλικό στα Περιβόλια. Την τελευταία αγωνιστική αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ολυμπιακό. Ο Εργοτέλης βρίσκεται στη χειρότερη θέση απ' όλους. Χρειάζεται πέντε νίκες με Πανθρακικό, Κέρκυρα, Λεβαδειακό στο "Παγκρήτιο" και Ξάνθη και ΠΑΣ Γιάννινα εκτός έδρας, αλλά ακόμη κι αν κάνει το "5Χ5", δεν είναι σίγουρο ότι θα σωθεί...

πηγή: www.avgi.gr 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69