tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Χρυσή νίκη της Βέροιας επί της Καρδίτσας (βίντεο, φωτογραφίες)

Χρυσή νίκη επί της Καρδίτσας σημείωσε η Βέροια. Με γκολ του Γιουκούδη στο ξεκίνημα του ματς, επικράτησε με 1-0 και με τους τρεις βαθμούς που πήρε έμεινε ζωντανή στο κυνήγι της παραμονής. 

Στο πρώτο μέρος η Βέροια πήρε προβάδισμα με 1-0 και το διατήρησε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του ημιχρόνου. Στο 4’ σε μια σέντρα του Ελευθεριάδη, η άμυνα της Καρδίτσας δεν απομάκρυνε σωστά, η μπάλα στρώθηκε στον Γιουκούδη ο οποίος με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κι έγραψε το 1-0,

Μετά το γκολ, η Βέροια εστίασε την προσοχή της στο να διατηρήσει το μηδέν στην άμυνά της και προσπάθησε ανορθόδοξα να βγει μπροστά αλλά δεν κατάφερε να δημιουργήσει άλλη απειλή.

Από την πλευρά της η Καρδίτσα ήταν πιο απειλητική στο πρώτο μέρος αλλά δεν κατόρθωσε να σκοράρει. Στο πρώτο τέταρτο είχε τρεις τελικές μέσα στην περιοχή της Βέροιας αλλά δεν κατόρθωσε να σκοράρει. Στο 1’ ο Πολίτης σούταρε από πλάγια θέση αλλά ο Βενετικίδη απόκρουσε. Στο 8’ Βερνάρδος βρέθηκε σε θέση για σουτ, καθυστέρησε, η μπάλα στρώθηκε στον Αναστασόπουλο αλλά του σουτ από κοντά κατέληξε άουτ. Στο 15’ ο Αναστασόπουλος έκανε μια σέντρα από δεξιά, ο Βερνάρδος έκανε κοντινή προβολή αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Στο υπόλοιπο ημίωρο, η ασταθής Βεροιώτικη άμυνα επέτρεψε στους φιλοξενούμενους να πατήσουν πολλές φορές περιοχή αλλά δεν κατόρθωσαν να φτάσουν σε θέση εκτέλεσης και να απειλήσουν.

Στο δεύτερο μέρος, η Αναγέννηση Καρδίτσας διατήρησε την πρωτοβουλία των κινήσεων και έψαξε για το γκολ της ισοφάρισης. Από την άλλη η Βέροια προσπάθησε με κάθε τρόπο να διατηρήσει το προβάδισμά της για να πάρει το «χρυσό» τρίποντο.

Στο ξεκίνημα του β’ μέρους, η Βέροια είχε σουτ με τον Μπλέτσα, μέσα από την περιοχή, που κατέληξε άουτ.

Η Καρδίτσα απάντησε με τετ α τετ του Βερνάρδου, που κατέληξε όμως άουτ. Στο 69’ κοντινή κεφαλιά του Μπάλα αποκρούστηκε από τον Βενετικίδη. Στην αγκαλιά του Βενετικίδη κατέληξε και η κοντινή προβολή του Ελιβέλτο στο 82’ ενώ του σουτ του Μπάτροβιτς μέσα από την περιοχή στο 83’ κατέληξε άουτ.

Στο 86' η Βέροια βγήκε στην αντεπίθση αλλά ο Ιωάννου επέλεξε να σουτάρει έξω από την περιοχή στη αγκαλιά του Γκέκα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τσιάρας (Σακάλογλου, Καρασαββίδης)

ΒΕΡΟΙΑ: Βενετικίδης, Μουχάλης (78’ Ζιώγας), Ντουμάνης, Ισαακίδης, Περδίκης (55’ Γιαγτζίδης), Μασούρας, Μπουόλι (55’ Μπελεβώνης), Ελευθεριάδης, Γιουκούδης, Μπλέτσας, Μπαϊντού (70’ Ιωάννου)

ΚΑΡΔΙΤΣΑ: Γκέκας, Αναστασόπουλος (54’ Γιάκος), Κοζορώνης, Σκόνδρας, Γκόλιας (76’ Μπάτροβιτς), Λαγός, Σταμόπουλος, Μπάλας, Πολίτης, Ελιβέλτο, Βερνάρδος (54’ Αθανασιάδης).

Δηλώσεις Ανθυμιάδη

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69