tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Με την πλάτη στον τοίχο η Βέροια - Έχασε στην Ρόδο από τον Διαγόρα αλλά είναι ζωντανή

Την ήττα με 1-0 γνώρισε η "Βασίλισσα" στην Ρόδο. Η Βέροια ξεκίνησε άσχημα το πρώτο μέρος. Δέχθηκε νωρίς γκολ, κινδύνευσε αρκετές φορές και ακόμη κι όταν ανέκαμψε δεν μπόρεσε να απειλήσει. Στο δεύτερο μέρος όμως η εικόνα ήταν διαφορετική. Η Βέροια ήταν πιο επιθετική, είχε δοκάρι και τελικές αλλά και πάλι δεν κατάφερε να σκοράρει. Η ήττα την φέρνει σε δύσκολη θέση, ωστόσο με συνδυασμό αποτελεσμάτων μπορεί να κερδίσει την παραμονή στην κατηγορία.

Το πρώτο μέρος ανήκε στον Διαγόρα. Μπήκε πιεστικά στο ματς, σκόραρε νωρίς, είχε ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα και για ένα μισάωρο είχε τον απόλυτο έλεγχο στην αναμέτρηση.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 5’. Ο Καραμάνης από το ύψος της περιοχής με ένα όμορφο γυριστό σουτ, μετά από φάουλ του Τσιαντούλα, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Βενετικίδη.

Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν τον αιφνιδιασμό της Βέροιας και συνέχισαν να απειλούν. Στο 8’ σουτ του Μανιά πέρασε πάνω από το δοκάρι της Βέροιας και στο 10’ ο Βουργουντζής βγήκε τετ-α-τετ με τον Βενετικίδη, αλλά ο γκολκίπερ της Βέροιας έσωσε με τα πόδια την εστία του. Στο 14’ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Λούκιτς, γυριστή κεφαλιά του Σταμένκοβιτς κατέληξε άουτ και στο 17’ ο Σταμένκοβιτς βρήκε ωραία τον Μανιά, ο τελευταίος έφυγε στην πλάτη του Κολλαρά, έκανε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, όμως ο Βενετικίδης μπλόκαρε.

Η Βέροια ισορρόπησε μετά το ημίωρο αλλά δεν κατόρθωσε να γίνει απειλητική. Στο 36’ ένα σουτ του Μπαϊντού, έδιωξε σε κόρνερ με το κεφάλι ο Μανιώτης και στο 44’ πλασέ  του Ελευθεριάδη μπλόκαρε στο κέντρο της εστίας ο Αθανασόπουλος.

Στο πρώτο μέρος η Βέροια ζήτησε και ένα πέναλτι σε ανατροπή του Ζιώγα, όμως ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι

Στο δεύτερο μέρος, η Βέροια μπήκε πιο επιθετικά, έχοντας το εις βάρος της 1-0 να της δημιουργεί πίεση.

Στο 47’ μετά από ατομική προσπάθεια και δυνατό σουτ του Μπελεβώνη, η μπάλα σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι του Αθανασόπουλου ενώ στο 60’ είχαμε μια σέντρα - σουτ του Μπελεβώνη αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια των γηπεδούχων. Στο 64’ μετά από σέντρα του Μπουκουβάλα, η μπάλα πέρασε από τον Μπουόλι, κατέληξε στον Γιαγτζίδη αλλά το σουτ από την μικρή περιοχή σταμάτησε στα σώματα.

Στο 75’ η Βέροια είχε άλλη μια ευκαιρία. Μετά από φάουλ, ο Ιωάννου βρέθηκε μόνος και  λίγο έλειψε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα με προβολή. Στο 86’ ο Μπελεβώνης απείλησε με μακρινό σουτ αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Αθανασόπουλου

Διαιτητής: Γκάμαρης (Βεργέτης, Σαμοΐλης)

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Αθανασόπουλος, Τάτσης, Γιανναράκης, Μανιώτης, Βουργουντζής (58’ Παραστατίδης), Καραμάνης, Τσιαντούλας (82’Γκρόζντανιτς) , Λούκιτς (70’ Μπούμπας), Σταμένκοβιτς (82’ Πετράκης), Μανιάς, Αριας.

ΒΕΡΟΙΑ: Βενετικίδης, Ντουμάνης (52’ Γιαγτζίδης), Ζιώγας (46’ Μπελεβώνης), Μπουκουβάλας, Κολλαράς, Μουχάλης, Μασούρας, Ισαακίδης, Μπαϊντού (52’ Μπουόλι), Ελευθεριάδης (83’ Κασέμι), Ιωάννου (75’ Κατσούκης).

Τα αποτελέσματα

Αναγέννηση Καρδίτσας – ΑΕΛ 2-2
Διαγόρας Ρόδου – ΝΠΣ Βέροια 1-0
Ηρακλής Λάρισας – Μακεδονικός 0-0
ΠΑΟΚ Β – Παναθηναϊκός Β 3-1
Νίκη Βόλου – Πανσερραϊκός 3-0
Θεσπρωτός – Αλμωπός Αριδαίας 0-5
Απόλλων Λάρισας – Ηρακλής 0-3 α.α.
Ρεπό : Απόλλων Πόντου

Η μάχη της παραμονής

10. Μακεδονικός 30
11. Απόλλων Πόντου 29
----------------------------------------
12. ΝΠΣ Βέροια 28
13. Ηρακλής Λάρισας 26
14. Θεσπρωτός 20
15. Απόλλων Λάρισας 4

Τελευταία αγωνιστική

Βέροια - Ηρακλής Λάρισας
Απόλλων Πόντου - Αναγέννηση Καρδίτσας
Μακεδονικός - ΠΑΟΚ Β'

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69