tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

super course

Μέτρια η Βέροια στα Χανιά έχασε από τον Πλατανιά

veria platanias2

Την ήττα με 1-0 γνώρισε στα Χανιά από τον Πλατανιά η Βέροια. Χωρίς προπονητή στον πάγκο της, χρέη προπονητή εκτέλεσε ο Λαναρής, η Βέροια ήταν χλωμή αγωνιστικά και δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το ματς. Στο πρώτο μέρος, η Βέροια δεν μπήκε καθόλου στο παιχνίδι και βρέθηκε πίσω στο σκορ. Στην εποανάληψη η Βέροια είχε ευκαιρίες αλλά δεν τις εκμεταλλεύτηκε.

Το πρώτο μέρος ήταν χωρίς ρυθμό, με ελάχιστες φάσεις και χωρίς διάθεση από τους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων να παρουσιάσουν κάτι καλύτερο. Ο Πλατανιάς είχε στο μεγαλύτερο μέρος την πρωτοβουλία των κινήσεων και χωρίς να προβληματίσει ιδιαίτερα την Βέροια πήρε προβάδισμα στο σκορ.

Στο 5' η Βέροια παρολίγο να ανοίξει το σκορ. Ο Μαχαμάτ γύρισε τη μπάλα στον Ολιμπά, ο Μπεν κυνήγησε τη φάση και έβαλε την προβολή, με τη μπάλα να καταλήγει τελικά κόρνερ.

Ο Πλατανιάς απάντησε στο 11'. Μετά από γυρισμα του Μαχαμάτ από δεξιά, ο Τόρες έπιασε το σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής, όμως ο Καντιμοίρης απόκρουσε σωτήρια. Δέκα λεπτά αργότερα, ο Τόρρες άνοιξε το σκορ. Στο 21' μετά γύρισμα του Αποστολόπουλου από δεξιά, ο Τόρες με πλασέ στην κίνηση νίκησε αυτή τη φορά τον Καντιμοίρη και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Η Βέροια μετά από ώρα είχε ένα καλό σουτ. Ο Βεργώνης στο 36' έκανε το σουτ έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο δεύτερο μέρος η Βέροια ήταν πιο ζωηρή και απείλησε τον Πλατανιά με ισοφάριση. Στο 52' μετά από σέντρα του Κάμπορα από δεξιά, ο Μπεν έπιασε το σουτ στην κίνηση, όμως η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Ολιμπά. Στο 60' ο Κάμπορα έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα μετά από κεφαλιά του Μπεν, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στο 63' ο Μπεν βρέθηκε σε θέση βολής από πλάγια θέση αριστερά, έκανε το σουτ αλλά δεν βρήκε στόχο.

Στο 67' ο Πλατανιάς βρέθηκε κοντά στο γκολ. Μετά από γυριστό σουτ του Τόρες από πλάγια θέση δεξιά και μέσα στην περιοχή, ο Καντιμοίρης τον σταμάτησε.

Στο 71' η Βέροια έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία. Ο Ο Μπεν έστρωσε την μπάλα στον Ντουμίτρου αλλά αυτός μόνος από κοντά πλάσαρε χλιαρά και έδωσε την δυνατότητα στον Ολιμπά να αποκρούσει.

Στο 77' ήταν η σειρά του Πλατανιά να κάνει αισθητή την παρουσία του επιθετικά. Μετά από σέντρα του Κουλιμπαλί από δεξιά, έκανε το πλασέ στην κίνηση ο Μιλούνοβιτς, η μπάλα κατέληξε άουτ. Στο 81' είχαμε νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Πλατανιά. Γύρισμα του Τετέ από δεξιά, ο Μιλούνοβιτς με πλασέ στο πρώτο δοκάρι προσπάθησε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, όμως ο Καντιμοίρης απόκρουσε.

Στο 89' ο Μιλούνοβιτς βρέθηκε μόνος στην περιοχή της Βέροιας αλλά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.

Διαιτητής: Λαμπρόπουλος

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Ολιμπά, Αποστολόπουλος, Ιτούα, Μπανανά, Νέπλιακ, Τετέ, Μαχαμάτ, Μενδρινός (90' Δημήτρης), Γκαβιλάν (64' Κουλιμπαλί), Κάσιο (71' Μιλούνοβιτς), Τόρες.

Βέροια (Δημήτρης Χριστοφορίδης): Καντιμοίρης, Τάτος (57' Καμπαγέρο), Μαλόν (86' Ναζλίδης), Αμαραντίδης, Όστοιτς, Μπαλάφας, Μαραγκός, Βεργώνης, Καλτσάς, Μπεν, Κάμπορα (70' Ντουμίτρου).

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

methodos orizontio

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69