tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Handball Premier: Η άποψη των πάγκων

Μία ημέρα πριν την έναρξη του 45ου πρωταθλήματος της Handball Premier, το γραφείο Τύπου της ΟΧΕ επικοινώνησε με τους προπονητές των συλλόγων, οι οποίοι και εξέφρασαν την άποψη τους, για την δυναμική των ομάδων τους, το επίπεδο του πρωταθλήματος, αλλά και για τα παιχνίδια της πρεμιέρας.

Από πλευράς της ΑΕΚ μίλησε ο αρχηγός Παναγιώτης Νικολαϊδης μετά τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Αλέξη Αλβανό και την παραίτηση του Κωστή Μπούνα. Ο τεχνικός της γυναικείας ομάδας της Ένωσης Στέλιος Σεϊρεκίδης θα βρίσκεται στον πάγκο της πρωταθλήτριας Ελλάδος στην αυριανή πρεμιέρα με τον ΑΕΣΧ Πυλαίας.

Παναγιώτης Νικολαϊδης (αρχηγός ΑΕΚ):
«Εύχομαι αρχικά να έχουμε μια καλή Χρονιά αγωνιστικά για όλες τις ομάδες και μακριά από τραυματισμούς όλοι οι αθλητές. Ξεκάνει μια καινούργια χρονιά, για εμάς και τον Ολυμπιακό ξεκίνησε νωρίτερα με το Super Cup, με νικητή τον Ολυμπιακό. Δεν θέλω να σταθώ στο συγκεκριμένο παιχνίδι γιατί έχουμε μεγάλη χρονιά μπροστά μας και δεν μπορούμε να κοιτάμε πίσω. Εννοείται όμως ότι δεν μπορούμε να παραβλέψουμε ότι ήταν μια ήττα στην αρχή της χρονιάς που σίγουρα φέρνει αναστάτωση και στην ομάδα, διότι η ΑΕΚ έχει μάθει να κερδίζει. Η ήττα δεν είναι ποτέ μέσα στο πρόγραμμα όπως επίσης μια τέτοια ήττα φέρνει και στενοχώρια στους φιλάθλους μας που πάντα και στα εύκολα και στα δύσκολα έχουν δείξει έμπρακτα ότι στηρίζουν και είναι δίπλα στην ομάδα. Δεν μπορούμε όμως να κάνουμε κάτι, ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω και όποια δυσκολία η αναποδιά πρέπει να βρούμε τρόπο να την μετατρέψουμε σε κάτι θετικό. Όλοι μαζί! Και αυτό κάνουμε ήδη από την επόμενη μέρα του αγώνα. Ξεκινάει αύριο το πρωτάθλημα με την Πυλαία και έρχεται μια σειρά αγώνων που η ομάδα θα είναι εκεί να διεκδικήσει και πάλι ότι της αναλογεί. Στόχος μας παραμένει το νταμπλ. Έτσι έχουμε μάθει. Όσες αναποδιές και να έρθουν! Στα δύσκολα να σηκωνόμαστε. Προς το παρών χαμηλά το κεφάλι. Και πάντα χωρίς να αποπροσανατολιζόμαστε από τους στόχους μας. Έχουμε χάσει Κύπελλο από την ομάδα της Πυλαίας και αυτό είναι ένα μάθημα που πρέπει να το έχουμε πάντα στο μυαλό μας. Θα δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό σε όλα τα ματς είτε είναι στην Ελλάδα είτε είναι στην Ευρώπη. Έτσι πρέπει και αυτό είναι το σωστό. Καλή χρονιά και πάλι να έχουμε!»

Νίκος Γραμματικός (Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή):
«Σίγουρα ξεκινάμε με καλή ψυχολογία, έχει προηγηθεί το Σούπερ Καπ, το οποίο κατακτήσαμε. Από κει και πέρα πρέπει να το αφήσουμε πίσω. Το πρωτάθλημα είναι ένας Μαραθώνιος. Θέλουμε από παιχνίδι σε παιχνίδι να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι. Η γενική εικόνα είναι πως περιμένουμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και πρέπει όλοι να προσπαθήσουμε να ανεβάσουμε ψηλά τα στάνταρ και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του πρωταθλήματος. Εύχομαι όλοι οι αθλητές και οι συντελεστές να έχουν υγεία.
Έχουμε πρεμιέρα στη Δράμα, απέναντι σε μια καλή ομάδα και σε ένα γήπεδο που πέρσι για το κύπελλο κερδίσαμε στο νήμα. Φέτος είναι διαφορετικά τα πράγματα, δεν παύει όμως να είναι μια καλή ομάδα με δυνατή έδρα και για αυτό οφείλουμε να είμαστε πολύ προσεκτικοί».

Πάνος Γούσιος (ΠΑΟΚ):
«Κρατήσαμε τον κορμό της περσινής σεζόν, καλύψαμε κάποια κενά που δημιουργήθηκαν, Θεωρώ ότι η ομάδα είναι ένα επίπεδο καλύτερη. Πρώτος στόχος είναι να μπούμε στα πλέι οφ και μετά να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα.
Περιμένω τον ανταγωνισμό στο ίδιο επίπεδο με πέρσι. Μπορεί να γίνει η έκπληξη σε οποιοδήποτε ματς.
Είναι δύσκολο ματς στη πρεμιέρα, ο Δούκας είναι καλή ομάδα, εμείς πρέπει να παρουσιαστούμε απόλυτα έτοιμοι και συγκεντρωμένοι».

Γιώργος Ζαραβίνας (Διομήδης Άργους):
«Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες μακριά από τραυματισμούς. Θα είναι ένα δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Βρισκόμαστε σε μία διαδικασία να επανέλθουν κάποια παιδιά από τραυματισμούς. Έχουμε δύσκολο παιχνίδι στην πρεμιέρα απέναντι σε μία παραδοσιακή ομάδα του χάντμπολ που έχει τον ενθουσιασμό της επιστροφής στη μεγάλη κατηγορία. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Πιστεύω θα μας βοηθήσουν τα δύο ευρωπαϊκά παιχνίδια που δώσαμε την προηγούμενη εβδομάδα».

Κώστας Τούτσης (Αερωπός Έδεσσας ManDynamic)
«Εμείς έχουμε αλλάξει αρκετά το ρόστερ. Έχουμε αποκτήσει πιο νέα παιδιά. Από την αρχή της προετοιμασίας δουλεύουμε σε καλούς ρυθμούς. Σίγουρα χρειαζόμαστε χρόνο, δεν είμαστε έτοιμοι, όπως και καμία ομάδα αυτή την περίοδο. Θεωρώ ότι αυτή η 5η περσινή θέση θα δώσει κίνητρο στην ομάδα και είναι εφικτό να την διεκδικήσουμε ξανά. Η πρεμιέρα είναι δύσκολη, είναι ένα τοπικό ντέρμπι, ο Ζαφειράκης έχει ένα πλεονέκτημα όσον αφορά την ομοιογένεια. Είναι ένα παιχνίδι που θα πάμε να κερδίσει».

Σάκης Βαλαβάνης (Βianco Monte Δράμα):
«Καλή σεζόν εύχομαι σε όλες τις ομάδες με υγεία. Περιμένω ένα άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, όπως έγινε και πέρσι. Σίγουρα υπάρχουν ομάδες όπως Ολυμπιακός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ που είναι κάποια επίπεδα ψηλότερα από τις υπόλοιπες, αλλά όλα αυτά κρίνονται στο γήπεδο. Είμαστε ρεαλιστές ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε στην πρεμιέρα. Παίζουμε με τον Κυπελλούχο και Κάτοχο του Σούπερ Καπ. Μέσα στο γήπεδο μας έχουμε δυσκολέψει όλους τους αντιπάλους μας και θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητες για ένα θετικό αποτέλεσμα»

Γιώργος Χαλκίδης (ΑΣΕ Δούκα):
«Ξεκίνημα του πρωταθλήματος με ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι στην Θεσσαλονίκη με τον ΠΑΟΚ. Γνωρίζουμε καλά τις δυσκολίες του συγκεκριμένου αγώνα και δουλεύουμε όλο αυτό διάστημα πάνω στις απαιτήσεις του. Το φαβορί είναι ξεκάθαρα ο ΠΑΟΚ αλλά θα πάμε στην Μίκρα για να παίξουμε το παιχνίδι μας. Όσον αφορά στην έναρξη του πρωταθλήματος. Μια δύσκολη προετοιμασία με αρκετή κούραση και πολλά φιλικά έχει τελειώσει και επιτέλους ξεκινάμε τα παιχνίδια στην Handball Premier. Είμαστε με υψηλό κίνητρο και δίψα για την φετινή σεζόν αλλά παράλληλα με το… κεφάλι χαμηλά. Ένα δύσκολο πρωτάθλημα ξεκινάει με πολλές ομάδες να έχουν δυναμώσει και αυτό αυξάνει την ανταγωνιστικότητα του. Εύχομαι να έχουν όλοι οι αθλητές υγεία, να δούμε ωραία παιχνίδια και να κάνουμε το άθλημα μας πιο ελκυστικό».

Μπάμπης Ανανιάδης (ΑΕΣΧ Πυλαίας):
«Να ευχηθώ μια καλή σεζόν με υγεία και να είναι το πρωτάθλημα ανταγωνιστικό. Έχουμε μία νέα ομάδα και χρειαζόμαστε χρόνο για να δείξουμε αυτά που μπορούμε. Είχαμε δύο τραυματισμούς (Παλάσκας και Τ. Τριανταφυλλίδης) που μας πήγαν λίγο πίσω. Θα κάνουν αγώνα δρόμου να παίξουν κόντρα στον Ζαφειράκη. Ξέρουμε τις δυσκολίες του αγώνα με την ΑΕΚ. Πιστεύω ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοί στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα».

Γιάννης Αρβανίτης (Ιωνικός Affidea):
«Μετά από καιρό επιστρέφουμε στην αγωνιστική δράση. Δύσκολο πρωτάθλημα όπως και πέρσι. ΑΕΚ, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ έχουν διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες. Είναι μεγάλο πλεονέκτημα για τον Ιωνικό ότι κρατήσαμε όλο τον κορμό μας. Είμαστε καλύτεροι από πέρσι. Είναι στους στόχους μας η πρώτη 6αδα. Αύριο είναι ένα ντέρμπι από τα παλιά με Πανελλήνιο. Έχουμε τον πρώτο λόγο, είναι όμως πρεμιέρα και θέλει προσοχή».

Κώστας Δεληγιάννης (Ζαφειράκης Νάουσας)
«Οι στόχοι της ομάδας και φέτος είναι η παραμονή στη μεγάλη κατηγορία. Είναι θετικό ότι κρατήσαμε τον βασικό κορμό και πιστεύω να πάρουμε βοήθειες από την εμπειρία του Μπάρμπα και τον Αθανασιάδη, δύο παιδιά που ήρθαν να μας ενισχύσουν. Είμαστε στο ίδιο επίπεδο με πέρσι, θα είμαστε ανταγωνιστικοί, είμαστε ακόμα πιο ομάδα.
Θεωρώ ότι θα είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα, θα γίνουν μάχες για την παραμονή, για τις θέσεις στην Ευρώπη και το πρωτάθλημα.
Το ματς με τον Αερωπό Έδεσσας έχει χαρακτηριστικά ντέρμπι. Παρότι πέρσι κατέλαβε την 5η θέση, θεωρώ ότι έχουμε κοινούς στόχους φέτος. Είναι ένα ματς στην έδρα μας και θέλουμε να ξεκινήσουμε με το δεξί».

Νίκος Γεωργιάδης (ΓΑΣ Κιλκίς)
«Μετά από 9 χρόνια η ομάδα βρίσκεται και πάλι στη μεγάλη κατηγορία. Στόχος είναι η παραμονή. Όλα αυτά τα χρόνια και ακόμα όταν ήμασταν Α2 ο κόσμος ήταν στο πλευρό της ομάδας. Το Κιλκίς είναι παραδοσιακή πόλη του χάντμπολ, είμαστε σίγουροι ότι ο κόσμος θα είναι εκεί για εμάς.
Η πρεμιέρα είναι δύσκολη. Ο Διομήδης είναι μια ιστορική ομάδα με τίτλους και διακρίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη. Θα είναι μια δύσκολη πρεμιέρα για εμάς. Ο αντίπαλος είναι πιο έτοιμος, έχει και δύο επίσημα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Θεωρώ θα είναι καλύτερος από πέρσι και σίγουρα έχει το πλεονέκτημα στο αυριανό ματς».

Νίκος Σαμαράς (Πανελλήνιος ΓΣ)
«Είμαστε χαρούμενοι στον σύλλογο και ιδιαίτερα στο τμήμα που συμμετέχουμε ύστερα από 6 χρόνια στην Α1. Η ομάδα είναι νεανική με όρεξη και σίγουρα θα διεκδικήσει ότι της αναλογεί. Η πρεμιέρα επιφυλάσσει ένα ντέρμπι ιστορικών ομάδων και έχει ιδιαίτερη σημασία. Ο Ιωνικός έχει πολλούς έμπειρους παίκτες όπως και προπονητή αλλά από τη πλευρά μας θα παρουσιαστούμε έτοιμοι γι αυτό το μεγάλο παιχνίδι. Εύχομαι καλή αγωνιστική χρονιά σε όλους».

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69