tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στο Κιλκίς το Σάββατο ο Ζαφειράκης

Εκτός έδρας παιχνίδι θα δώσει το Σάββατο ο Ζαφειράκης. Θα ταξιδέψει στο Κιλκίς για το ματς με την τοπική ομάδα. Οι Ναουσαίοι στο β’ γύρο παίζουν χωρίς άγχος, χωρίς να έχουν βαθμολογικό κίνητρο, αλλά όπως έχει αποδειχθεί είναι ομάδα που δεν παρατάει κανένα ματς και δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος παρά την αποδυνάμωση του ρόστερ του.

Οι γηπεδούχοι είναι υποχρεωμένοι να κερδίσουν αν θέλουν να έχει αξία το «διπλό» στην έδρα του Δούκα και ταυτόχρονα θα βρεθούν στο +1 από τον Αερωπό (αν χάσει από τον Ολυμπιακό) στη μάχη της σωτηρίας. 

Κιλκίς 18:00, ΓΑΣ Κιλκίς- Ζαφειράκης Νάουσας
(Νάσκος- Χαρίτσος, Αγγελίδης)

Τα άλλα ματς

Σπίτι του Χάντμπολ 16:00, ΠΑΟΚ- Πανελλήνιος (Βαγγελτζίκης- Τορνικίδης, Δελόγλου)

https://www.youtube.com/watch?v=9pWipM9nmKA

Στη Θεσσαλονίκη ο ΠΑΟΚ είναι το μεγάλο φαβορί απέναντι στον Πανελλήνιο και έχει μοναδική ευκαιρία να ανέβει στην 3η θέση της Handball Premier, εκμεταλλευόμενος την ήττα του Δούκα από την ΑΕΚ.

Νέα Κίος 16:30, Διομήδης Άργους- Πυλαία (Βήτας- Σκλαβενίτης, Ανταλής)

Στην Αργολίδα ο Διομήδης που διανύει εξαιρετική φόρμα με 4 σερί νίκες υποδέχεται την μαχητική Πυλαία που είναι πάντα επικίνδυνη να κάνει ζημιά σε οποιοδήποτε αντίπαλο. Οι γηπεδούχοι έχουν μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον αφού η τετράδα είναι ακόμα ανοικτή και με συνδυασμό αποτελεσμάτων μπορούν να τη διεκδικήσουν μέχρι τέλους.

Παναγιώτης Τσέλιος (αριστερός εξτρέμ Διομήδη): «Η ομάδα μας προέρχεται από ένα σερί κερδισμένων αγώνων και θα θέλαμε να συνεχίσουμε αυτό το σερί και τις καλές εμφανίσεις. Η ομάδα της Πυλαίας είναι μια αξιόλογη ομάδα και έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για αυτό το ματς με μόνο στόχο τη νίκη. Θα θέλαμε το κόσμο της ομάδας δίπλα μας όπως σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι να συνεχίζει να μας στηρίζει έτσι όπως ξέρει να κάνει».

Ηλιούπολης 17:00, Ολυμπιακός - Αερωπός Έδεσσας (Γερουλάνος- Μπράμου, Προδρομίδης)

https://www.youtube.com/watch?v=3NEE3QLDJKg

Να συνεχίσει το αήττητο σερί του θέλει ο Ολυμπιακός που είναι το ακλόνητο φαβορί κόντρα στον Αερωπό Έδεσσας. Οι φιλοξενούμενοι που βρίσκονται με την… πλάτη στον τοίχο όσον αφορά την παραμονή χρειάζονται μία μεγάλη νίκη υπέρβασης για να καταφέρουν να παραμείνουν στην κατηγορία και για αυτό κάθε ματς για αυτούς είναι τελικός έως το τέλος του β’ γύρου.

Μπάμπης Δομπρής (πλέι μέικερ Ολυμπιακού): «Το ματς με τον Αερωπό Έδεσσας είναι το τελευταίο, πριν τη διακοπή για την εβδομάδα της Εθνικής, με την οποία θα δώσουμε δύο φιλικά παιχνίδια με την Ισλανδία. Η αλήθεια είναι, ότι όλο αυτό το διάστημα, έχουμε στραμμένη την προσοχή μας στα ευρωπαϊκά παιχνίδια που ακολουθούν με την σλοβενική Κρκα και αύριο, είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία, απέναντι σε έναν αντίπαλο με διαφορετικούς στόχους από εμάς, να κάνουμε μια πρόβα τζενεράλε, για να βγάλουμε στο γήπεδο όλα όσα έχουμε δουλέψει στην προπόνηση. Φυσικά, θα πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί για 60 λεπτά και να πάρουμε το δίποντο».

Κραχτίδη 18:00, Δράμα- Ιωνικός (Γράψας- Κυριακού, Μεϊμαρίδης)

Σε τρομερή κατάσταση βρίσκεται η Δράμα που βρίσκεται μέσα σε όλους τους στόχους της, έχοντας κάνει ήδη υπέρβαση με τη συμμετοχή της στο Final Four του Κυπέλλου, αποκλείοντας την ΑΕΚ. Στο πρωτάθλημα οι Δραμινοί έχοντας περάσει τα δύσκολα ματς, χρειάζεται απλώς να είναι σοβαροί και να μην κάνουν κάποια ήττα- σοκ και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα παίξουν στα πλέι οφ. Απέναντι στον Ιωνικό έχουν προφανώς τον πρώτο λόγο με τους φιλοξενούμενους να είναι απελευθερωμένοι στο β’ γύρο και να παίζουν καλύτερα.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69