tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Νάουσα: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 1ο τουρνουά χάντμπολ “Heroes Cup”

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο τουρνουά χάντμπολ "Heroes Cup", που διοργάνωσε Ζαφειράκης σε συνεργασία με τον Δήμο Ηρωϊκής Πόλης Νάουσας, για την ηλικιακή κατηγορία των Παμπαίδων Α' (U14), το τριήμερο 28-29-30 Απριλίου 2024 στο Δ.Α.Κ. Νάουσας.

To 1o “Heroes Cup” ήταν ενταγμένο στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων που διεξάγονται στην πόλη της Νάουσας για την επέτειο των 202 ετών από το Ολοκαύτωμα της πόλης, που τιμάται κάθε χρόνο την Κυριακή του Θωμά. Σκοπός των διοργανωτών είναι το τουρνουά να καθιερωθεί και κάθε χρόνο να προσελκύει όλο και περισσότερες ομάδες χάντμπολ, ενώ θεωρείται δεδομένο ότι θα επεκταθεί και στην αντίστοιχη ηλικιακή κατηγορία των κοριτσιών΄.

zafeirakis iroes

Στο πρώτο αυτό τουρνουά, συμμετείχαν οι ομάδες παμπαίδων Α' του Φαίακα Κέρκυρας, της Χ.Α.Ν.Θ., του Φοίβου Συκεών, του Φέρωνα Βέροιας, του Άρη Θεσσαλονίκης και του Ζαφειράκη Νάουσας. Οι αθλητές των φιλοξενούμενων ομάδων διέμειναν στη Νάουσα και είχαν την ευκαιρία, πέρα από τις αγωνιστικές εμπειρίες που αποκόμισαν, να απολαύσουν με τους φίλους και συναθλητές τους ένα ανοιξιάτικο τριήμερο δίπλα στο καταπράσινο Βέρμιο .

Καθ' όλη τη διάρκεια του τουρνουά διεξήχθησαν "σκληρές μάχες" στο κλειστό γυμναστήριο της Νάουσας που αποζημίωσαν με το παραπάνω τόσο τους πολλούς Ναουσαίους φιλάθλους που παρακολούθησαν τους αγώνες του τουρνουά, όσο και τις οικογένειες των φιλοξενούμενων αθλητών, που έκαναν αρκετά χιλιόμετρα για να έλθουν στη Νάουσα και να απολαύσουν τα παιδιά τους.

feronas iroes

Τα αποτελέσματα των αγώνων του τουρνουά είχαν ως εξής:

1η ΜΕΡΑ
ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ - ΦΕΡΩΝΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ 27-27
ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΧΑΝΘ 20-16
ΦΟΙΒΟΣ ΣΥΚΕΩΝ - ΦΑΙΑΞ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 32-30
ΦΕΡΩΝΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ - ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 34-30
ΧΑΝΘ - ΦΟΙΒΟΣ ΣΥΚΕΩΝ 26-31
ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ - ΦΑΙΑΞ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 47-33

2η ΜΕΡΑ
ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ - ΦΟΙΒΟΣ ΣΥΚΕΩΝ 31-26
ΦΕΡΩΝΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ - ΧΑΝΘ 39-30
ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΦΑΙΑΞ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 36-21
ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ - ΧΑΝΘ 28-21
ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΦΟΙΒΟΣ ΣΥΚΕΩΝ 35-25
ΦΕΡΩΝΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ - ΦΑΙΑΞ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 35-26

3η ΜΕΡΑ
ΧΑΝΘ - ΦΑΙΑΞ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 26-19
ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ - ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 27-29
ΦΟΙΒΟΣ ΣΥΚΕΩΝ - ΦΕΡΩΝΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ 30-26.

Την πρώτη θέση του 1ου Heroes Cup, βάσει βαθμολογίας, κατέκτησε ο Άρης Θεσσαλονίκης, τη 2η θέση η ομάδα του Ζαφειράκη Νάουσας, την 3η θέση ο Φέρωνας Βέροιας και ακολούθησαν οι ομάδες του Φοίβου Συκεών, της Χ.Α.Ν.Θ. και του Φαίακα Κέρκυρας.

Σε όλα τα παιχνίδια, παρόντες στο γήπεδο ήταν εθελοντές του Περιφερειακού Τμήματος Νάουσας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού , οι οποίοι και συνέδραμαν όσους αθλητές το χρειάστηκαν. Ευτυχώς σε κανέναν αγώνα δεν υπήρξε σοβαρός τραυματισμός και όλα πήγαν καλά!

Σημαντική στιγμή του τουρνουά ήταν και η συμμετοχή των ομάδων, το απόγευμα της Μ.Δευτέρας, στον μεγάλο περίπατο αγάπης που διοργάνωσε το Make a wish Ελλάδας στη Νάουσα. Οι μικροί χαντμπολίστες συναντήθηκαν στο πάρκο της πόλης μας και περπάτησαν μέχρι το δημαρχείο, μαζί με ένα “ποτάμι” κόσμου που συγκεντρώθηκε για καλό σκοπό.

Τις απονομές των κυπέλλων, των μεταλλίων και των αναμνηστικών διπλωμάτων, το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης, έκαναν εκ μέρους του Δήμου Η.Π. Νάουσας ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας κ. Στέλιος Δάγγας και ο Πρόεδρος Τ.Κ. Νάουσας κ. Αλέξανδρος Φειδάντσης, ενώ εκ μέρους του "Ζαφειράκη" Νάουσας ο Πρόεδρος του κ. Δημήτρης Τέσας και ο Γεν. Γραμματέας κ. Γιώργος Ρότζιος.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69