tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Με επιτυχία διοργανώθηκε η δράση "Δρόμοι Μ. Αλεξάνδρου" από την ΛΑΒ (φωτογραφίες)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Ιουλίου, η εκδήλωση "Δρόμοι του Μ. Αλεξάνδρου", από την Λέσχη Αυτοκινήτου Βέροιας.

Στα πλαίσια του εορτασμού των πενήντα χρόνων λειτουργίας της Λέσχης, διοργανώθηκε δράση με τη συμμετοχή μελών και φίλων της Λέσχης, όπως το Vespa Club Verias.

Η αφετηρία της δράσης δόθηκε στο Νέο Πολυκεντρικό Μουσείο Αιγών στην Βεργίνα, όπου οι συμμετέχοντες περιηγήθηκαν στον χώρο και ξεναγήθηκαν από τον Σύλλογο Φίλων Πολυκεντρικού Μουσείου Αιγών.

Στη συνέχεια κλασικά κι αγωνιστικά αυτοκίνητα, καθώς και βέσπες συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Ρακτιβαν (Ωρολογίου), όπου έδωσαν τη δυνατότητα στους πολίτες να επισκεφθούν αυτήν την υπαίθρια έκθεση οχημάτων.

Ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, συνοδευόμενος από τους αντιδημάρχους Α. Τσαχουρίδη και Λ. Ασλανίδη, απηύθυνε χαιρετισμό. Σε όσους παραβρέθηκαν προσφέρθηκαν τοπικά προϊόντα (ρεβανί, κομπόστα).

Επόμενη στάση και ξενάγηση ήταν στον Αρχαιολογικό Χώρο Νυμφαίο Νάουσας. Ακολούθησε επίσκεψη στην πόλη της Νάουσας και στάση στο Δημοτικό Πάρκο όπου ο Δήμαρχος Νάουσας Νικόλας Καρανικόλας, συνοδευόμενος από το αντιδήμαρχο Γ. Τριανταφύλλου, απηύθυνε χαιρετισμό, ενώ παράλληλα προσφέρθηκαν κεράσματα στους επισκέπτες.

Τελικός προορισμός ήταν το Κτήμα Κυρ-Γιάννη στο Γιαννακοχώρι, στο οποίο οι συμμετέχοντας είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στους χώρους του οινοποιείου και στα αμπέλια και να μάθουν για την παραγωγή του κρασιού.

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69