tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Φεστιβάλ μοτοσυκλετιστικής κατασκήνωσης στην Ραχιά

Φεστιβάλ μοτοσυκλετιστικής κατασκήνωσης θα πραγματοποιηθεί από 25 έως 27 Αυγούστου 2023, στην περιοχή Κότσικα της Ραχιάς Δήμου Βέροιας. Η μη κερδοσκοπική εταιρία ENDUROWAY ΑΜΚΕ ιδρύθηκε το 2023 με έδρα την Βέροια και έχει ως σκοπό την προώθηση της ιδέας του μοτοσικλετισμού σε όλες τις μορφές, πολιτιστικές ψυχαγωγικές, περιηγητικές, συγκοινωνιακές, κοινωνικές, ενημερωτικές, εκπαιδευτικές.

Για την επίτευξη του σκοπού της εταιρίας και μεταξύ άλλων δράσεων κατά το τρέχον έτος διοργανώνει ένα τριήμερο φεστιβάλ μοτοσικλετιστικής κατασκήνωσης, ώστε να φέρει κοντά τους λάτρεις της μοτοσικλέτας από όλη την Ελλάδα και τις γειτονικές χώρες, παρέχοντας τους μια πλατφόρμα για να κοινωνικοποιηθούν, να δικτυωθούν και να απολαύσουν το όμορφο τοπίο της Βέροιας, τις μοτοσυκλετιστικές διαδρομές του Βερμίου και των όμορων ορεινών όγκων.

Το φεστιβάλ περιλαμβάνει, πεζοπορία σε χαραγμένα μονοπάτια, γυμναστική στο βουνό, σεμινάρια ασφαλούς οδήγησης σε χώμα, κάμπινγκ, μουσική, φαγητό, ημερήσιες εκδρομές με μοτοσυκλέτες όλων των τύπων καθώς και διάφορες δραστηριότητες για τους συμμετέχοντες όπως παιχνίδια και διαγωνισμούς.

Στις 24/9/2023 ENDUROWAY ΑΜΚΕ θα διοργανώσει φιλική εντουροβόλτα για την εκπαίδευση νέων αναβατών για την ορθή χρήση της μοτοσικλέτας, για την συμμετοχή τους σε αγώνες και αθλητικές περιηγήσεις, καθώς και την προβολή του Δήμου Βέροιας, με τις μοτοσυκλετιστικές διαδρομές του Βερμίου και των όμορων ορεινών όγκων.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69