tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Η Λέσχη Αυτοκινήτου Βέροιας στο 55ο Ράλλυ ΔΕΘ

Μετά την παύση του καλοκαιριού και την επανεκκίνηση των αγώνων με το παγκόσμιο ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ σειρά παίρνει το 55ο ΡΑΛΛΥ ΔΕΘ.

Ο αγώνας που διοργανώνει ο Α.Ο.Θ – Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης το διήμερο 16 & 17 Σεπτεμβρίου, αποτελεί τον τρίτο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ Ασφάλτου καθώς και τον δεύτερο γύρο του Κυπέλλου Ράλλυ Ασφάλτου Βορείου Ελλάδος.

Η φετινή έκδοση του αγώνα, περιλαμβάνει 4 ασφάλτινες ειδικές διαδρομές συνολικού μήκους 89.1 αγωνιστικών χιλιομέτρων. Εκεί θα βρεθούν οι αθλητές της Λ.Α.Βέροιας: Με το νούμερο 10 οι Κωνσταντινίδης Γιάννης (Λ.Α.Βέροιας) – Κυπαρισσάς Δημήτριος(ΟΦΑΔ) με CITROEN DS3 R3T με στόχο μια θέση ψηλά στην γενική κατάταξη καθώς και στις κατηγορίες F2 και C3!

Με το νούμερο 21 το αμιγώς πλήρωμα της Λέσχης, Στεργιάδης Αθανάσιος και Γαζγάζης Παναγιώτης με PEUGEOT 106 S16 με στόχο το βάθρο της κατηγορίας C5, της F2 καθώς και μια ηψηλή θέση στο Κύπελλο Βορείου Ελλάδος!

Με το νούμερο 43 οι Σιδέρης Αθανάσιος (ΑΟΘ) – Κίτσος Κωνσταντίνος Μάριος (Λ.Α.Βέροιας) με την όμορφη Alfa Romeo 75 στην κατηγορία C2!

Με το νούμερο 47 οι Σωκράτης Πάζης (ΑΣΠΙΣ)- Μπιλαδέρης Βασίλειος (Λ.Α.Βέροιας) με Nissan Micra K12 στην κατηγορία C6!

Με το νούμερο 49 οι Κούκας Σταύρος (ΑΟΘ) – Αβραμίδης Απόστολος (Λ.Α.Βέροιας) με PEUGEOT 306 στην κατηγορία C3 !

Η Λ.Α.Βέροιας εύχεται σε ολους τους αθλητες καλό αγώνα και καλό τερματισμό και σας περιμένει στο 26ο Ράλλυ ΣΠΡΙΝΤ ΦΙΛΙΠΠΟΣ στις 4-5 Νοεμβρίου 2023!

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69