tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Αθλητικές δραστηριότητες και πολλές βουτιές στο Summer Athletes Camp

iev camp12

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 1η περίοδος και ήδη ξεκίνησε η 2η του Summer Athletes Camp, που διοργανώνεται στις εγκαταστάσεις των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων Βέροιας «Ι. Σαφαρίκα-Ι. Μπαρμπαρούση».

Το καλοκαιρινό αθλητικό camp απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας έως 14 ετών και περιλαμβάνει πλήθος αθλητικών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων, με σκοπό τη δημιουργική αξιοποίηση του χρόνου τους, αλλά και τη φύλαξή τους με ασφάλεια κατά τη διάρκεια και μη της εργασίας των γονέων τους.

iev camp13

Είναι ευκαιρία για τα παιδιά να βελτιώσουν την τεχνική και φυσική τους κατάσταση, να ψυχαγωγηθούν και να διασκεδάσουν με πολύ παιχνίδι. Το πρόγραμμα του camp περιλαμβάνει μπάσκετ, βόλεϊ, κολύμβηση, ποδόσφαιρο, ενημερωτικές διαλέξεις σε αθλητικά θέματα από γνωστούς προπονητές και καταξιωμένους αθλητές και συνεργάτες του Summer Athletes Camp. Παράλληλα τα παιδιά συμμετέχουν σε δράσεις εικαστικών και Η/Υ στους πλήρως εξοπλισμένους εσωτερικούς χώρους του εκπαιδευτικού συγκροτήματος.

Επειδή οι ώρες διαμονής και απασχόλησης των παιδιών στις αθλητικές εγκαταστάσεις είναι αρκετές, η διοργάνωση τους προσφέρει, χυμούς, σάντουιτς και νερό.

Όσα παιδιά επιθυμούν να συμμετέχουν στις υπόλοιπες δύο περιόδους (θα ολοκληρωθεί στις 13 Ιουλίου) του Summer Athletes Camp 2015, μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 23310 75490 ή να επισκεφθούν τις εγκαταστάσεις των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων, στο 1ο Χλμ Βέροιας-Άμμου.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69