tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά με δηλώσεις για το αναπτυξιακό πρωτάθλημα της Βέροιας

 

Η σειρά των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων της Ε.Φ.Ο.Επ.Α., στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, έκλεισε για το 2023 λίγες ημέρες πριν από τα μέσα Δεκεμβρίου και θα συνεχιστεί για το 2024 στα μέσα Ιανουαρίου.

Η Βέροια γίνεται ο επόμενος σταθμός, μία από τις πόλεις με μεγάλη και σταθερή παρουσία στον θεσμό. Το 5ο τουρνουά της σεζόν έχει οριστεί για το Σαββατοκύριακο 13-14 Ιανουαρίου στο κλειστό γυμναστήριο Φιλίππειο και είναι πάντα αφιερωμένο στη μνήμη του πρώην αθλητή του τοπικού ΑΣΕΑ Φώτη Τσιαλτζούδη. Το χρονικό διάστημα για τις δηλώσεις συμμετοχής άρχισε τη Δευτέρα 18/12 και ήρθαν έτσι τα πράγματα, που τόσο τα Χριστούγεννα όσο και την Πρωτοχρονιά θα είναι ανοιχτό για τα σωματεία το σχετικό on line σύστημα. Η προθεσμία για τις δηλώσεις θα λήξει στις 03/01 και μέσα στην περίοδο ξεκούρασης οι νεαροί αθλητές θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν και τα πλάνα τους για τη συνέχεια των αναπτυξιακών, που και φέτος περιλαμβάνουν έξι συναντήσεις.

Συγκεκριμένα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν ηλεκτρονικά στην ομοσπονδία μέχρι το μεσημέρι της μεθεπόμενης Τετάρτης (16.00) κι έχουν προκηρυχθεί οι κλασικές ηλικιακές κατηγορίες από τη μίνι παμπαίδων-μίνι παγκορασίδων μέχρι τη Νέων ανδρών – Νέων γυναικών. Το ανοιχτό πρωτάθλημα Βέροιας «εις μνήμη Φώτη Τσιαλτζούδη» εμφανίζει σημαντική απήχηση κάθε χρόνο, μάλιστα το δικό του ρεκόρ συμμετοχών έχει φτάσει τα περίπου 250 παιδιά.

Το φετινό θα είναι το 10ο τουρνουά της όμορφης πόλης με την Τοπική Επιτροπή Βόρειας Ελλάδας της ομοσπονδίας να έχει πάντα συνεργασία στο οργανωτικό μέρος με τους τοπικούς συλλόγους του ΑΣΕΑ και του ΟΕΑ.

Η κλήρωση της φάσης των γκρουπ θα γίνει την Παρασκευή 05/01/2024 στο γραφείο της Τεχνικής Επιτροπής της Ε.Φ.Ο.Επ.Α., το πρόγραμμα και τα ωράρια θ’ ανακοινωθούν ακολούθως στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας. Ο βασικός προγραμματισμός των αγώνων προβλέπει έναρξη το Σάββατο 13/01/2024 στις 08:30 και λήξη την Κυριακή 14/01/2024 στις 17:00, αλλά όπως κάθε φορά όλα θα οριστικοποιηθούν με τον αριθμό των συνολικών συμμετοχών.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69