tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Βέροια: Με 248 τελικές δηλώσεις συμμετοχής πάει για φετινό ρεκόρ στα αναπτυξιακά τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης

Οι αθλητές επιτραπέζιας αντισφαίρισης των μικρών κατηγοριών ετοιμάζονται για την επόμενη «εξόρμηση» στα αγαπημένα τους αναπτυξιακά πρωταθλήματα και η πόλη, που τους περιμένει με ανυπομονησία, αποτελεί έναν από τους παραδοσιακούς σταθμούς του πετυχημένου θεσμού. Είναι η Βέροια, η οποία διοργανώνει το 5ο όπεν της τρέχουσας περιόδου, το προσεχές Σαββατοκύριακο, 13 και 14 Ιανουαρίου, στο κλειστό γυμναστήριο Φιλίππειο.

Η υπέροχη πρωτεύουσα του νομού Ημαθίας, με την πολυετή και έντονη δραστηριότητα στο ολυμπιακό άθλημα, θ’ αγκαλιάσει και θα προβάλλει τους μικρούς πρωταγωνιστές για συνολικά 9η φορά. Έχοντας μάλιστα, κατακτήσει εδώ και χρόνια τη γενική αναγνώριση, πρόκειται να κάνει φετινό ρεκόρ συμμετοχών. Οι τελικές δηλώσεις έφτασαν τις 248 από 43 σωματεία όλης της χώρας και το πολυπληθέστερο όπεν έως τώρα, είναι αυτό του Πέρα Αθηνών τον περασμένο μήνα, με 220 παιδιά. Το τουρνουά διοργανώνει η Τοπική Επιτροπή Βόρειας Ελλάδας της ομοσπονδίας σε συνεργασία με τους τοπικούς συλλόγους του ΑΣΕΑ και του ΟΕΑ. Όπως κάθε χρόνο, είναι αφιερωμένο στη μνήμη του πολύ αξιόλογου αθλητή των ομάδων της Βέροιας Φώτη Τσιαλτζούδη, ο οποίος έφυγε πολύ νωρίς από τη ζωή τον Δεκέμβριο του 2003.

Το 1ο αναπτυξιακό πρωτάθλημα της Βόρειας Ελλάδας στην τρέχουσα σεζόν θα έχει κάλυψη και στο ίντερνετ από το κανάλι gre78 στο youtube, σε μία ακόμα σημαντική κίνηση στη χορηγία του ομίλου KOUSgroup προς την ομοσπονδία στο κομμάτι της WEBTV.

Οι 248 δηλώσεις συμμετοχής χωρίζονται σε 44 έφηβους, 12 νεάνιδες, 60 παίδες, 13 κορασίδες, 52 παμπαίδες, 12 παγκορασίδες, 33 μίνι παμπαίδες και 22 μίνι παγκορασίδες. Γενικά θα είναι η 4η φορά φέτος, που τα αναπτυξιακά φτάνουν τις 200 τουλάχιστον συμμετοχές.

Οι κληρώσεις των γκρουπ έχουν γίνει και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τις δουν στο λινκ https://app.ttscore.io/customer/24/event/643. Η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. εξέδωσε σήμερα 08/01 και το πρόγραμμα των αγώνων (https://shorturl.at/DFJKM), το οποίο θ’ αρχίσει στις 08:40 και τις δύο ημέρες. Ο Φώτης Τσιαλτζούδης, αδερφός του υπεύθυνου των αδερφών τοπικών σωματείων, Γιώργου, ήταν αθλητής της επιτραπέζιας αντισφαίρισης μέχρι το 2002 και για σχεδόν 20 χρόνια. Άρχισε το άθλημα και καλλιέργησε το ταλέντο του στη Βέροια και στην πορεία αγωνίστηκε και σε ομάδες της Θεσσαλονίκης.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69