tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Βασίλης Καισαρίδης και Μαριάνα Αραμπατζή στα μετάλλια του Πανελληνίου πρωταθλήματος ορειβατικού σκι

Με μεγάλη επιτυχία παρά τις πολύ δύσκολες συνθήκες, έγινε στην Βασιλίτσα Γρεβενών το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Ιανουαρίου το 29 Κύπελλο Ορειβατικού Σκι "Αθ. Λευκαδίτης". Τον αγώνα διοργάνωσε ο ΣΕΟ Θεσσαλονίκης και η Ελληνική Ομοσπονδία Ορειβασίας και Αναρρίχησης.

Από τη Νάουσα πήραν μέρος οι Γιώργος Καισαρίδης, Βασίλης Καισαρίδης και Μαριάνα Αραμπατζή ε που αγωνίζονται με δελτίο για τον Ο.Σ. Αιγινίου ,ενώ στην κατηγορία Open αγωνίστηκε η Σοφία Τρεμπελή.

Το Σάββατο 20 Ιανουαρίου παρά την δυνατή βροχή που ψηλότερα ήταν χιονοβροχο και άλλες φορές χαλάζι και τις δυνατές ριπές ανέμου, έγινε ο αγώνας της κάθετης ανάβασης. Στα μετάλλια βρέθηκαν ο Βασίλης Καισαρίδης παίρνοντας την δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία του, την δεύτερη θέση επίσης πήρε στην κατηγορία των νεανίδων και η Μαριάννα Αραμπατζή κερδίζοντας το ασημένιο μετάλλιο.

Την δεύτερη μέρα των αγώνων με τελείως διαφορετικές συνθήκες, πολύ κρύο και αρκετό φρέσκο χιόνι ( 30 με 40 εκατοστά) έγινε ο ατομικός αγώνας , στον αγώνα αυτό ο Βασίλης Καισαρίδης πήρε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο .

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69