tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Συμμετοχές και διακρίσεις Ναουσαίων στο 32ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορειβατικού Σκι στον Παρνασσό

Με μεγάλη επιτυχία και πολλές συμμετοχές παλιών αλλά και νέων αθλητών έγινε στο χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Φεβρουαρίου το 32ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορειβατικού Σκι. Με αναβαθμισμένη οργάνωση, πολύ καλή χάραξη διαδρομών, ιδανικές καιρικές συνθήκες και πολύ θετικό κλίμα μεταξύ των αθλητών.

Υπεύθυνη για την διοργάνωση ήταν η Ελληνική Ομοσπονδία Ορειβασίας και Αναρρίχησης .

Από τη Νάουσα πήραν μέρος πέντε αθλητές που αγωνίζονται με δελτίο για τον Ορειβατικό σύλλογο Αιγινίου , οι : Γιώργος Καισαρίδης, Σοφία Τρεμπελή, Βασίλης Καισαρίδης, Νικολέτα Καραμπινέση και Μαριάνα Αραμπατζή .

Αναλυτικά, διακρίθηκαν οι : Σοφία Τρεμπελή στον αγώνα ταχύτητας παίρνοντας την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στις γυναίκες, Μαριάνα Αραμπατζή παίρνοντας την 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο στον αγώνα ταχύτητας στην κατηγορία κορίτσια Κ20 , Νικολέτα Καραμπινέση παίρνοντας την τρίτη θέση θέση και το χάλκινο μετάλλιο στις κατηγορίες αγώνας ταχύτητας και ατομικός στα κορίτσια Κ16 και Βασίλης Καισαρίδης παίρνοντας την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στον αγώνα ταχύτητας και την δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο στον ατομικό αγώνα στην κατηγορία αγόρια Κ14.

Επίσης στις απονομές δόθηκαν και τα κύπελλα των αθλητών από το "Κύπελλο Αθ. Λευκαδίτη " που έγινε στα 3-5 Πηγάδια.

Την ομάδα συνόδευε ο προπονητής του Ο.Σ. Αιγινίου και Ομοσπονδιακός προπονητής Δήμος Πραντζίδης.

Στην αποστολή ήταν όλη η οικογένεια Καισαρίδη με τον Γιώργο Καισαρίδη να είναι επίσημα πρεσβευτής για την Ελλάδα της International Ski Mountaineering Federation .

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69