tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Διακρίσεις της Βερόης στους Περιφερειακούς αγώνες

Με τον καλύτερο τρόπο άνοιξε η νέα αγωνιστική χρονιά από την Αγωνιστική ομάδα της Βερόης που συμμετείχε στους Περιφερειακούς αγώνες Β' Περιφέρειας την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου στο κατάμεστο Ε.Γ. Μίκρας στη Θεσσαλονίκη και επέστρεψε με πολλές διακρίσεις από έναν αγώνα με ρεκόρ συμμετοχών 124 αθλητών-τριών από όλη την Βόρεια Ελλάδα.Αναλυτικά:

Στα Ζευγάρια γυναικών Ε' κατηγορίας:

🥈🥈2η θέση οι Παντέρη Βασιλική και Γοτουχίδου Ακυλίνα

🥉🥉3η θέση οι Μάλλιου Δανάη και Συμπεθέρη Αναστασία

Στις Τριάδες γυναικών Δ' κατηγορίας:

🥈🥈🥈2η θέση οι Αργυρίου Ερμιόνη, Παπαχαραλάμπους Αντωνία και Χριστοφορίδου Κωνσταντίνα

🥉🥉🥉3η θέση οι Τσανάκα Ελένη, Ιορδανοπούλου Άρτεμις και Ελευθεριάδου Δέσποινα

Το ζευγάρι γυναικών Γ' κατηγορίας με τις Τσίλκα Ελισάβετ και Αργυρίου Αικατερίνη δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν τον αγώνα τους μετά το 1ο πρόγραμμα λόγω υγείας. Απέδειξαν όμως με την μικρή τους παρουσία πως έχουν ψυχή και πείσμα για ένα υποσχόμενο μέλλον. Για τον ίδιο λόγο δεν αγωνίστηκε και η τριάδα Γ' κατηγορίας με τις Καμπουρίδου Ευγενία, Τσίλκα Αρετή και Κολέτσα Μαρήλια που την τελευταία εβδομάδα ταλαιπωρήθηκαν με την Γρίπη Τύπου Β και δεν ήταν σε θέση να αγωνιστούν.

"Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλες τις αθλήτριες μας που αγωνίστηκαν και στις άξιες προπονήτριες του σωματείου μας, Έλσα Παπαδοπούλου και Ολυμπία Σαλασίδου. Πολλά συγχαρητήρια επίσης αξίζουν στους γονείς των παιδιών που συνδράμουν έμπρακτα στην επιτυχία τους με την καθημερινή στήριξη και προσπάθεια τους. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε στην ένθερμη κερκίδα μας που ήταν γεμάτη με γονείς,συγγενείς & φίλους της Ακροβατικής Γυμναστικής καθώς και παλιές αθλήτριες που ακολουθούν παντού και στηρίζουν την προσπάθεια του νέου αίματος!!!

Επόμενος στόχος μας το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ που θα διεξαχθεί στις 26-28 Απριλίου στο Christmas Theater στην Αθήνα" αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69