tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Χειμερινά σπορ: Κυπελλούχοι Αντοχής και Διάθλου

Η συνολική βαθμολογία των αγώνων του θερινού και χειμερινού εθνικού πρωταθλήματος Σκι Αντοχής και Διάθλου θερινών ανέδειξε κυπελλούχους Ελλάδος της περιόδου 2023-24 τους παρακάτω:

Στην κατηγορία αντρών από τους 14 αθλητές που κέρδισαν βαθμούς, τις τρεις πρώτες θέσεις κατέλαβαν οι αθλητές του ΕΟΣ Μετσόβου Νίκος Τσουρέκας, Απόστολος Αγγέλης και Δημήτριος Βεληβάσης. Ο Νίκος Τσουρέκας αναδέχτηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά κυπελλούχους Ελλάδος με 46 βαθμούς. Την υψηλότερη βαθμολογία στην συγκεκριμένη κατηγορία είχε ο ΕΟΣ Μετσόβου.

Στην κατηγορία γυναικών ο ΑΟ Φλώρινας κυριάρχησε και τρεις αθλήτριες του, από τις δέκα συνολικά που κέρδισαν βαθμούς κατετάγησαν στις πρώτες θέσεις. Η Παρασκευή Λαδοπούλου για δεύτερη συνεχή χρονιά κέρδισε την πρώτη θέση με 42 βαθμούς, στη δεύτερη και τρίτη θέση τερμάτισαν οι Νεφέλη Τίτα και Χριστίνα Ρόζα αντίστοιχα.

Στην κατηγορία παίδων ο ΕΟΣ Νάουσας πρώτευσε τόσο στην ατομική βαθμολογία με τον Ευάγγελο Παρίση όσο και στην γενική. Ο Γιώργος Τσομπάνης και ο Βασίλης Τσουρέκας κατέλαβαν τη δεύτερη και τρίτη θέση της σχετικής βαθμολογίας.

Στην κατηγορία κορασίδων ο συναγωνισμός ήταν έντονος και ο ΕΟΣ Νάουσας πήρε άλλη μια διάκριση σε ατομικό επίπεδο με τη Δάφνη Βάικου και σε σωματειακό. Η Ελένη Μούλελη πήρε τη δεύτερη θέση και η Ανναλένα Φάφαλη την τρίτη.

Στην κατηγορία Παμπαίδων ο ΕΟΣ Μετσόβου ήταν ασυναγώνιστος με τους Μιλτιάδη Νάκο και Νικόλαο Φαφάλη να αναδεικνύονται πρώτος και δεύτερος κυπελλούχος Ελλάδος. Ο πρώτος κέρδισε για δεύτερη συνεχή περίοδο τον τίτλο. Ο Μιλτιάδης Τσαφάς είχε την ίδια βαθμολογία με τον Φάφαλη και μοιράστηκαν τη δεύτερη θέση.

Στην κατηγορία Παγκορασίδων, ο συναγωνισμός ήταν επίσης έντονος με τον ΑΟ Φλώρινας να κερδίζει την πρώτη θέση από τον ΕΟΣ Νάουσας και την Ερμιόνη Παπούλια να κερδίζει τον τίτλο με 30 βαθμούς. Η Άρτεμις Ρακιτζή με 1 βαθμό λιγότερο κατετάγει δεύτερη και η Άρτεμις Βλάχου τρίτη.

Στην Γενική Βαθμολογία των σωματείων ο ΑΟ Φλώρινας κέρδισε τον τίτλο του Κυπελλούχου Ελλάδος με 324 βαθμούς.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69