tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Πανελλήνιο Para Table Tennis: Με πέντε μετάλλια επέστρεψε στη Βέροια η αποστολή του "Εν Σώματι Υγιεί"

Με πολύ καλές εμφανίσεις που συνοδεύτηκαν με την κατάκτηση 5 μεταλλίων, ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του "Εν Σώματι Υγιεί" Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας, στο φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παρα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης.

Το πρωτάθλημα διεξήχθη υπό ιδανικές αγωνιστικές συνθήκες το διήμερο 27-28 Απριλίου στην αίθουσα Επιτρ. Αντισφαίρισης της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας με διοργανωτή την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία ΑμεΑ. Συμμετείχαν συνολικά 75 αθλητές κα αθλήτριες από 15 αθλητικά σωματεία από όλη τη χώρα και οι αγώνες που έδωσαν ήταν σε κάποιες περιπτώσεις, υψηλού επιπέδου.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, οι 5 αθλητές του "Εν Σώματι Υγιεί" αγωνίστηκαν στο ατομικό της κατηγορίας τους και στα Διπλά Ανδρών και ο συνολικός απολογισμός ήταν 1 χρυσό μετάλλιο, 2 ασημένια και 2 χάλκινα, κάτι που κράτησε το σωματείο της Βέροιας, ψηλά στην κατάταξη.

Αναλυτικά οι επιδόσεις των αθλητών:

Χρυσό Μετάλλιο:

1. Δημητρακόπουλος Ιωάννης - Ατομικό ΤΤ8

Αργυρά Μετάλλια:

1. Δημητρακόπουλος/Σιβένας - Διπλό MS18

2. Καραγιάννης/Ιωάννου - Διπλό MS14

Χάλκινα Μετάλλια:

1. Καραγιάννης Θωμας - Αριστοτέλης - Ατομικό ΤΤ6

2. Σιβένας Ανέστης - Ατομικό ΤΤ9-10

Συμμετείχε επίσης ο Τσιάμης Θεολόγος.

Την ομάδα συνόδευσε ο Τεχνικός Διευθυντής του "Εν Σώματι Υγιεί" κ. Καραϊωσήφ Αλέξανδρος, ο οποίος ήταν και ο Γενικός Διευθυντής των αγώνων.

Ο Σιβένας Ανέστης αγωνίστηκε πρώτη φορά και πριν αγωνιστεί, πέρασε από διαδικασία classification, όπου κατατάχθηκε στην κατηγορία ΤΤ9 (αγωνίστηκε στην κατηγορία ΤΤ10 λόγω έλλειψης συμμετοχών στην κατηγορία του). Ο Τσιάμης Θεολόγος, πέτυχε την πρώτη ιστορική νίκη σε ατομικό επίπεδο, όμως δεν ήταν αρκετή για να τον φέρει στα μετάλλια.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69