tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Επτά μετάλλια για τον Κένταυρο στο Πρωτάθλημα Παγκρατίου Αθλήματος

Με μεγάλη επιτυχία έγινε το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης το Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παγκρατίου Αθλήματος με την ονομασία ”Ε' Αλεξάνδρεια ". Πήραν μέρος 280 αθλητές και 16 σύλλογοι από όλη την Ελλάδα.

Από τη Νάουσα πήρε μέρος ο Κένταυρος με 7 αθλητές. Όλοι αγωνίστηκαν στον " Αγώνα Ημιεπαφής" που έχει όρθια μάχη με πυγμές και λακτίσματα, ρίψεις (πτώσεις) και συγκρατήσεις στο έδαφος (πάλη).

Από τον σύλλογο πρώτοι στις κατηγορίες τους βγήκαν οι : Χριστίνα Αραμπατζή που έκανε 2 πολύ δυνατούς αγώνες με πτώσεις και συνέχεια στο έδαφος κερδίζοντας το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία της. Ο Χρήστος Καισαρίδης ,που πήγε πολυβόλο και στους 3 αγώνες που έπαιξε με γρήγορα τρίποντα, κατακτώντας και αυτός το χρυσό μετάλλιο . Αργυρό μετάλλιο κέρδισαν οι: Βασίλης Καισαρίδης, Γιώργος Μπασιούρης , Κωνσταντίνα Συναναστάση , Κωνσταντίνος Χαλκιάς και Στέλλα Ψαρά κάνοντας όλοι πολύ δυνατούς αγώνες στην παλαίστρα.

Ο σύλλογος βραβεύτηκε στους αγώνες για την προσφορά του στο άθλημα .

Τους αθλητές συνόδευσαν οι προπονητές τους Γιώργος Καισαρίδης και Σοφία Τρεμπελή .

Το Παγκρατίο Άθλημα είναι αρχαία πολεμική τέχνη που το 348πχ ήταν και Ολυμπιακό Άθλημα, πολλές Ομοσπονδίες μαχητικών αθλημάτων ανά τον κόσμο θεωρούν ότι αποτέλεσε την βάση για την ανάπτυξη όλων των πολεμικών τεχνών.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69