tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Πανελλήνιο πρωτάθλημα τζούντο παίδων - κορασίδων το Σαββατοκύριακο στην Βέροια

Με τη συμμετοχή 200 τζουντόκα στις κατηγορίες παίδων-κορασίδων Α` (από 34 σωματεία) και 186 σε παίδες/κορασίδες Β` (από 55 σωματεία), διεξάγεται το Σαββατοκύριακο στη Βέροια, η τελική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Τζούντο στις δύο αυτές ηλικιακές κατηγορίες.

Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα που διοργανώνει η Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας, θα φιλοξενηθεί στο Φιλίππειο Γυμναστήριο Βέροιας.

«Σε μια περιοχή με παράδοση στο άθλημα μας, τη Βέροια, εμπιστεύτηκε η Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο τη διεξαγωγή της τελικής φάσης του Πανελλήνιου πρωταθλήματος παίδων-κορασίδων Α` και Β`. Ήδη από τις δύο προκριματικές φάσης που έγιναν σε Νότια και Βόρεια Ελλάδα και στις οποίες συμμετείχαν περισσότεροι από 600 μικροί τζουντόκα, προέκυψαν οι καλύτεροι αθλητές και αθλήτριες που θα λάβουν μέρος στη διοργάνωση της Βέροιας, το Σαββατοκύριακο 6-7 Απριλίου 2024.
Ευχαριστούμε τον Δήμο Βέροιας που στέκεται στο πλευρό της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο για τη διοργάνωση, στην οποία μετέχουν οι παραγωγικότερες ηλικιακά κατηγορίες, με αθλητές και αθλήτριες, κάποιοι εκ των οποίων θα διεκδικήσουν τους πρώτους εθνικούς τίτλους της -έως τώρα- καριέρας τους.
Ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε όλους τους μικρούς τζουντόκα που θα λάβουν μέρος στην τελική φάση και καλή επιτυχία σε όλα τα σωματεία που θα έχουν εκπροσώπηση σε αυτές
», αναφέρει ο πρόεδρος της ΕΟ Τζούντο, Δημήτριος Μιχαηλίδης στο χαιρετισμό του.

Οι αγώνες και τις δύο ημέρες, θα εκκινήσουν στις 10:00 με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69