Παρέμεινε στην Α2 ο Φίλιππος

Οριστικά στην Α2 θα αγωνιστεί και τη νέα περίοδο ο Φίλιππος. Η δικαίωση της Βεροιώτικης ομάδας στο ΑΣΕΑΔ και η αδυναμία της Ομοσπονδίας να επαναλάβει τον αγώνα (τα συμβόλαια των παικτών και στις δυο ομάδες έληξαν) οδήγησε την ΕΟΚ να κρατήσει στην κατηγορία και τον Φίλιππο και τον Ηρακλή. Μάλιστα ενημέρωσε τον Γιώργο Τραπεζανλίδη για την απόφασή της.

Σε δήλωσή του ο τεχνικός του Φιλίππου Δημήτρης Γκίμας σχολίασε: "Τώρα που η σαιζόν τελείωσε με τον καλύτερο τρόπο και αφού τα δάκρυα της λύπης στο Παγκράτι γίνονται σήμερα δάκρυα χαράς για την παραμονή θα ήθελα δημόσια αυτή τη φορά για να το ακούσουν ολοιΌΠΩΣ ΈΚΑΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΆΤΙ να ευχαριστήσω τους 12 μάγκεs ΚΑΣΑΜΠΑΛΗ ΤΆΣΟ, ΤΡΙΧΟΠΟΥΛΟ ΓΙΏΡΓΟ, ΓΚΙΟΥΛΕΚΑ ΣΩΤΉΡΗ, ΤΡΑΙΑΝΟ ΤΆΣΟ , ΠΛΙΟΥΚΑ ΧΆΡΗ, ΛΕΥΚΑΔΙΤΗ ΣΠΥΡΟ, ΑΡΓΥΡΗ ΣΤΑΥΡΌ, ΔΕΛΗΓΙΩΡΓΗ ΑΠΌΛΛΩΝΑ, ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟ ΓΙΏΡΓΟ, ΠΕΧΛΙΒΑΝΟ ΡΑΦΑΉΛ, ΠΕΤΑΛΩΤΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ. Μάγκες η απόφαση του ΆΣΕΑΔ δικαιώνει τις νίκες...".

Το μόνο που απομένει είναι οι σχετικές ανακοινώσεις, ενώ το πρωτάθλημα οδηγείτε σε πρωτάθλημα 16 ομάδων, με την 16η ομάδα αυτή τη στιγμή να αποτελεί γρίφο. Συγκεκριμένα, ο Πανελευσινιακός έχει δηλώσει εθελούσια την συμμετοχή του στην Β' Εθνική, αλλά συνεχίζει να περιμένει το σχέδιο νόμου με το οποίο μετατρέπονται οι ΚΑΕ σε ερασιτεχνικά σωματεία, ενώ η ομάδα που είναι πρώτη στην σειρά είναι ο Πανερυθραϊκός, ο οποίος περιμένει την σειρά του.